Tankar värda att tänka på en tisdag som denna

Slutade tidigt idag igen, så otroligt skönt! Även om det inte var lika fint väder som sist! 
 
För det mesta nu mera jobbar jag bara på Thomas Sabo, men jag hoppar in ibland på extra pass på Dressmann, både för att jag vill ha en fot kvar, men också för att jag bara är anställd på 28/h i veckan så det är några timmar att fylla upp. Något som händer när man jobbar på två företag är att man märker hur stor skillnad på hur företagen i sig arbetar. 
 
En stor skillnad är att på det ena företaget har man en butiksbudget som man ska uppnå, medan på det andra företaget har man en personlig budget. Om man då är en människa med stor prestationsångest så blir detta självklart en morot, men samtidigt en sjuk hög press när man har en egen budget som man borde uppnå. Eftersom man har sin personliga månadsbudget så har man även en veckobudget och en dagsbudget, inget konstigt alls. Men det jag är bekymrad över är om man börjar ligga efter i sin budget.
 
De senaste veckorna har jag inte uppnått min budget, det är egentligen inget konstigt eftersom jag är så pass ny och det tar en stund innan man kommer in i sin säljroll, men det betyder också att jag har hakat efter som fn på min månadsbudget vilket jag har lite ångest för. Det kruxet som är med dagsbudgeten är att när man uppnått sin egen budget så "ska" man börja sälja på sin kollega om den inte har kommit upp till sin dagsbudget, vilket inte låter mer än fair right?
Problemet börjar då det börjar närma sig slutet av månaden och jag tex vet att jag ligger back ca 20% av min månadsbudget. Så jag har en sjukt bra dag, så jag kommer upp i min dagsbudget fort eftersom siffrorna är rätt låga. Är det då fair att jag ska börja sälja på min kollgea fast jag vet att hon ligger bättre till i månadsbudgeten än vad jag gör? 
 
hmm.. sug på den karamellen ni, för det ska jag göra! Är inte riktigt nöjd!
 

Sluta tidigt när solen skiner är lite som att vinna på lotto!

Har jobbat så många kvällar nu den senaste tiden och idag fick jag äntligen ett dagspass! Så otroligt skönt! Speciellt när det råkade vara sådant kanonvälder ute, underbart, så sjuk helt underbart! Jag har sagt det förr och kommer säga det igen, men jag lever verkligen för de soliga dagarna, det är då livet känns på topp!
 
Det ända tragiska med att sluta tidigt på just onsdagar är att jag och mina kära Dressmann kollegor (är still på AVA där liksom, så vill stryka under att de fortfarande är mina kollegor) har börjat ägna oss åt en ny träningsform på onsdagskvällarna, nämligen Poledance! Vilket betyder att jag måste åka fram och tillbaka eftersom jag slutar 16 och den börjar 20:20... Men varför klaga?
 
Hur som helst är jag hur trött som heslt i både armar, mage, höfter och ben. HELT sjukt. Det är så sjukt svårt att få till alla moment och steg, plus att om man gör fel så gör det ofta väldigt ont hahah. Men jag tror det kan bli ännu roligare/jobbigare sedan när man faktiskt kan lite mer och förstår mer hur man ska göra. Inte för att det inte var jobbigt idag för det var det verkligen, men jag tror att det är ännu bättre träning när man kan lite mer.
Såg faktiskt att de hade lite andra roliga kurser ocskå som jag skulle vilja testa på.. hmm. Vi börjar med denna så får vi se vart det slutar haha! God natt på er! 
 
 
 
 

Vi kan inte bli det vi vill om vi fortsätter vara det vi är

 
Sist så nämde jag att jag har flera saker som är på gång och första steget var att få min lägenhet uthyrd, så skönt! Idag fick även Tommy tillbaka sin soffa som jag lånat ett tag så jag känner att jag är ett till steg ifrån min lägenhet.
 
Mitt andra steg i min livsrockad är att jag har fått ett nytt jobb! Jag älskar/älskade verkligen mitt jobb på Dressmann. Dressmann är ett otroligt roligt företag att jobba på då de får sina ansällda att känna en samhörighet både med varandra och hela företaget som stort.Vi har även väldigt trevliga och uppskattande kunder, vilket är ett jätteplus. Sen för att inte prata om mina UNDERBARA kollegor som gör att man alltid går från jobbet med ett leende på läpparna, det betyder så otroligt mkt! 
 
Därför har det är varit ett sjukt svårt val men jag fick ett erbjudanade om att bli biträdande butikschef på Thomas Sabo i Täby C som jag kände att jag inte kunde säga nej till. Jag tog det för att jag ville ha en utmaning och prova ngt nytt och en utmaning har det har det verkligen varit haha! Så sjukt annorlunda produkt mot vad jag arbetat med innan, men tkr ändå att jag börjar komma in i det mer och mer! Vi får se hur det utvecklar sig, är jättetidigt att säga ännu, men jag tror det kan bli något bra!
 
 
Visa fler inlägg