Tisdag den 29e Oktober - trött människa

 
Tjolahopp!
 
Idag märkte jag verkligen att jag sovit för lite, höll på att dö när jag skulle upp i morse, Vaknade typ inte förrän jag var i skolan. Men överlevde iaf dagen, dock fick jag en hemtenta på köpet, sånt som händer. 
 
Ikväll ska jag bara ligga på soffan med mina grabbar och ta det lugnt, kolla lite på sommartider och Montazami med vänner. Låter inte så roligt, men känner att det är precis det jag behöver idag.
 
I morgon händer lite roligare saker! Då är jag ledig och ska gå och klippa mig och färga håret! Taggar sönder, samtidigt som jag är livrädd haha som vanligt. Ska färga någon slags brun, dock känner jag mig inte riktigt "färdig" i mitt slingade hår ännu, men får utväxt så fort och blir så dyrt om man ska gå och slinga om varannan månad.. Men ska inte vara sån, är jag sjukt sugen på att färga brunt med hahah, men som sagt är alltid velig när jag väl ska göra det. Det är en stor förändring! Sen känner jag mig alltid så blek när jag färgar mörkare så kommer få solningsabstinens. 
 
Men kanske lägger in en förebild i morgon innan jag åker så får vi se hur det blir sen, ha en grym tisdag fram tills dess! 
 
Funderar på någon av dom här färgerna, vad tror ni?
 

Måndag den 28e Oktober - Ruff night

 
 
God morgon! 
 
Är på väg in till stan för att fixa lite med ett grupparbete. Är dock rätt trött, trodde aldrig att jag skulle komma upp och orka åka in idag. Igår kväll runt 12 halv 1 märkte vi att Huey hade svullnat upp i hela ansiktet, han såg ut som en tjock ekorre. (Jag kom även underfund med att jag inte är en människa som är lugn under pressade situationer, jag fick verkligen panik. Måste jobba lite med den delen av mig själv. . Typ haha usch.) 
 
Vi ringde iaf och hörde vad vi skulle göra, men dom sa att det enda vi kunde göra var att vänta och hoppas på att det lägger sig. Men vid halv 4 började hans tassar och ben också svullna så det blev ett till panik samtal, men dom sa samma sak. Bara att vänta. 
 
Så vi satt uppe hela natten och väntade på att det skulle bli bättre och se till så att han inte kliade. Nu är det lite bättre, men han har fortfarande som små bulor på huvudet och lite ekorrskinder kvar. Får hoppas att det är borta ikväll annars tänker jag banne mig inte vänta längre!
 
 

Fredag den 25 Oktober - På g till Täby

Hellluuuu
 
Är sjukt överspeedad idag, började dagen med en cola och en pingvinstång så är väl typ hög på socker! (En i klasen bjöd även på fredagsfika så blev lite mer socker där haha). Nu sitter jag iaf på Tekniska och väntar på sällskap till Täby, ska köpa nya skor. Mina fötter dör i dom jag har nu! Hoppas jag hittar några jag gillar bara, det är alltid det största problemet! 
 
Nu ska jag leta upp vilket tåg jag ska ta, ni får ha det gött så länge! :)
 
 
 
Visa fler inlägg