Skit tester!

Nu har jag suttit och gjort mina jäkla körkortstester och jag måste ta ett break! Håller på att få krypp! har fått 61-62 poäng på 5 tester när man ska ha 63? Hur kul är det?! Inte så kul kan jag tala om!
.
Men ngt jag kan tala om är att jag idag haft en ganska chill dah, inte ansträngt mig så mkt med någonting? Hade dock en körlektion som gick ovanligt bra :)) Sedan har jag chillat igenom en Telelektion, chillat igenom en matte lektion (som jag dock rymde tidigare ifrån  hehhe) Sedan chillat runt här hemma. Rätt chill helt enkelt.
Fast har faktiskt suttit och gjort massa test som sagt. Så har iaf försökt att få ngt gjort även om det ikke gått framåt.
.
Näe nu ska jag försöka mig på skiten igen och när jag klarat det (om jag ngn gång gör det) ska jag blogga om det jag och julia pratat om idag mohohoha. Vi e onda (6)!
.
Tills dess får ni nöja er med en muppbild på mig! :)
.

Paniiik

Nu har jag gjort mig klar för skola och ska snart åka. Är dock väälidgt trött eftersom det råkade bli rätt sent igår.. Men trots denna trötthet ska jag försöka ta mig till Gillinge och försöka att inte faila (A) hehhe (även om det är näst intill omöjligt så lovar jag att jag skulle kunna klara det).
Sedan måste jag plugga körteori som fan eftersom jag enbart har 3 dagar på mig att klara av 4 test annars får jag ikke skriva provet o.o. Vilket gör att jag har liiiten aning panik! Inte så konstigt kanske..?
Men. men nu ska jag väcka min pojkvän<3 Bye på er. :)
Visa fler inlägg