♡ Sminkleverans ♡


Hello! 
Nu har jag äntligen fått hämta ut mitt paket så nu har jag fullt med små rosa påsar som jag ska leverera imorgon, är typ det roligaste som finns! :D
 
Förutom det är planen för morgondagen att förbereda mig inför torsdagen då jag troligtvis har ett ganska roligt möte inplanerat, vill inte säga vad än, men det kommer inom kort! Sen ska jag förhoppningsvis in till Norrtälje och ta en fika med en person jag inte träffat på hur länge som helst, så skulle va grymt kul om det blev av. Sen är det juh faktiskt marknad i Nt imorgon också så ska nog ner och kika lite där en snabbis med! 
 
Men nu håller mina ögon på att gå i kors så god natt på er, ska joina min otroligt sociala pojkvän som varit fast i FIFA med sina vänner sedan en vecka tillbaka och gick och la sig halv 9 idag. Yeah, ja okej jag känner mig lite som prio 2...3...4.. Lr ngt! Men vem e bitter? Jag har juh trots allt min egna ny/gamla förälskelse, ipaden <3 
 
Här är vad jag sysslat med under kvällen: 
 

♡ Tisdag den 30:e September - Ny sysselsättning ♡


Hejsan! 
Har fått en liten nyförälskelse till min iPad (har under cirka 1 år glömt bort hur underbar han är) så numera följer han med överallt, därav min nya sysselsättning, dvs bussbloggning. Känns hur bra som helst, jag menar jag spenderar MINST 3 timmar på bussen varje dag så varför inte ta den tiden till att göra ngt vettigt. Vissa kanske då  känner att det finns viktagare saker att göra den här överblivna tiden, som tex att plugga, och sure jag förstår ert tankesätt, MEN det fungerar inte i praktiken. Jag menar tänk er att ni har suttit och lyssnat på föreläsningar från 9-16, dvs 7 timmar, tror ni då på allvar att man har ro att sitta och läsa om det lite mer på bussen hem då? Finns inte en chans, iaf inte om man heter Madde! 
 
Så jag är helt klart ett fan av min nya hobby, hoppas ni är det också! Hur som så hann jag inte hämta ut mitt paket igår, de stängde precis när jag kom in till stationen (suck), så jag får ta vägen förbi där idag ist! Gör mig iof inte så jättemycket, hade inte hunnit fixa så mycket igår endå! Nu är jag dock påväg in till Norrtälje för att köpa lite saker så jag kan lämna ut riktigt snygga påsar ikv sen! Jag ska försöka ta kort på dom innan jag åker, hoppas jag kmr ihåg det bara haha. Har ungefär lika bra minne som en guldfisk Så ha inte allt för höga förväntningar på mig okej? hehe..!
 
 
 

♡ Lång dag fylld med inspiration! ♡


Hey there! 
Nu sitter jag på bussen på väg hem igen, lång dag idag, men det är det värt när man gör saker man tkr är roligt och förhoppningsvis leder någonstans i framtiden! 
 
Just st nu läser vi en KAM-kurs i skolan som är så sjukt intressant och som jag blir grymt inspirerad av. Sitter och kommer på mig själv på lektionerna att jag svävat iväg och funderat över vad jag ska göra med all den här informationen, alla möjligheter, hur mycket man egentligen kan göra, så jag glömt lyssna på det han fortsatter att prata om hahah! Lite illa ja, men verkligen jag i ett nötskal! 
 
Har ar även haft Mary kay möte idag, såklart supermysigt som alltid! Som jag brukar säga så är det också en stor inspirationskälla och en ännu större energipåfyllare, det speLar ingen roll hur trött eller less man är när man kmr dit, man är Så glad när man kmr därifrån, underbart! 
 
Nu sitter jag annars bara och håller tummarna på att pressbyrån i Rimbo är öppen tills 9 idag så jag hinner hämta ut mitt Mary kay paket som jag fått hem, ska bli så kul att få lämna ut alla produkter till dom som spänt sitter och väntar på dem! Dock tror jag att jag håller tummarna förgäves, blir grymt förvånad om dom har öppet längre än 8, men då får jag hämta ut det imorgon helt enkelt! :)
 
Ni får hur som ha en grym Måndagskväll! Nu ska jag försöka läsa lite inför föreläsningen imorgon. Önska mig lycka till! ♡
Såhär ser inte riktigt mitt lager ut Än, men snart så ;)
Visa fler inlägg