Kista äventyr

Idag har jag och min kära kartläsare E. Carlsson orienterat oss till kista. Väl i kista kom vi efter mkt internetbanksstrulande och bankbesök fram till att jag inte hade några pengar med mig. Suprice att det händer mig haha! Men eftersom carlsson var så rik så betalade hon rubbet! (Okej kanske inte var riktigt så i slutändan, men det låter bra lr hur?)

Hittade iaf lite Nice saker som jag kan lägga upp bilder på senare, vi var även och hämtade min beställning som kommit från Gina som jag också ska visa sen!

Juste vi var även på Max och som alla Carlsson kännare vet så är hon ett troget McDonalds fan och har inte ätit på Max så många gånger förut. Varpå hon blir väldigt imponerad av expresskassan haha! Så hon bestämmer att det ska införas även på donken. Vilket jag som troget Maxfan uppskattar. Sen om dom kan börja göra lika goda hamburgare och lyxshakes så kan jag kanske byta fanclub. Men det är en annan historia, en historia för lång för att ta denna kväll. Ni vet jag är ingen nattuggla längre!

God natT!

(btw, ps, ds, osv... Hittade en riktigt skön jacka som jag lite föll för, funderar på att införskaffa mig den till hösten! Vad tycks?)

Off to work

Nu ska jag strax åka till jobbet, tänkte bra uppdatera lite snabbt!

Jag har btw just köpt en bok för 400kr. Anledningen till att jag berättar det här är inte för att jag vill att ni ska tycka att jag är dum i huvudet (vilket jag vet ni gör, för det gör jag själv) utan för att ni ska tycka lite synd om mig. Sen kan ni få tycka jag är lite duktig också eftersom jag är så vuxen så jag köper en bok ist för att använda som pengarna på ett par nya skor... En jacka kanske... Lr annat som en inte så vuxen person velat köpa. Om ni förstår vad jag menar?

Men nu ska jag fortsätta vara så här duktigt vuxen och sluta blogga så jag inte kommer för sent till jobbet! Have à Nice day!

Visa fler inlägg