Fredag den 30:e Januari - Have a nice day!

Good moron! 
Idag är det fredag och det känns riktigt bra! Startade dagen med en sovmorgon och bra musik, det enda som fattas är sol och lite värme, men så småningom kommer nog det också! Kanske inte idag dock... Den som väntar på ngt gott.. Hihi! 

Har inte så mkt mer att säga än att jag vill sprida lite av min sovmorgon på en fredagslycka till er också och att solen just nu strålar in från fönster gör juh dagen bara ännu bättre! Åh vet ni? Det är ljust ute, det går mot bättre tider! Mors på er! Have a nice day

Torsdag den 29:e Januari - En morgon på Thelins

Heey! 
Det blev en tidig morgon idag, vi skulle ha morgon möte på Thelins klockan 8 så det var bara att pallra sig upp och ta bussen 06:25! Det var inte så hemskt egentligen, utan det som var jobbigt var när min chef kmr och säger "jag gick också upp kvart över 5, fast det var för att hinna gymma innan jobbet". 

Ni förstår inte hur det sved eftersom jag har sån sjuk träningsabstinens! Jag har inget emot att pendla, verkligen inte, det jag däremot har ngt emot är tiden som försvinner. Jag spenderar 3-4 timmar om dagen på bussen, 20timmar i veckan... Vet ni hur många gympass det är?! Eller timmar över huvud taget!! Jag har inte tränat på snart en månad och lyckats gå ner 2kg, vet ni hur mkt jag har kämpat för dom där 2kgna? Näe det vet ni inte, men bra mycket! 

Måste helt enkelt komma på en lösning på mitt träningsproblem, behöver mina muskler och mina endorfiner! 


Onsdag den 28:e januari - blivande mästare i backhoppningHelloj! 
Det är redan onsdag.. Tror jag? Haha har verkligen ingen koll dagarna går så sjukt fort, jag blir rädd! 

Har iaf haft en rätt soft praktikdag idag. Jag fick vara med på mitt första möte med någon som inte jobbar på företaget  vilket var både roligt och spännande. Även fast jag mest går med så lär man sig så mkt bara av att lyssna och vara engagerad i det man ska göra. Jag fick även agera bud på eftermiddagen vilket resulterade i att jag fick leka med en Green screen som ska vara uppe på VM de sista timmarna på dagen. Jag fick leka backhoppare, galet snygg sådan (hör ironin), det såg ut som Madeleine 7år på bilderna haha! Jag ska ha fått en bild på mejlen, men har inte hittat den, hade annars varit så snäll så att jag faktiskt bjudit på den. Ska se om jag får tag på den imorgon hehe. 

Men tog iallafall fall en selfie med hjälmen och Green screenen i bakgrunden så jag skulle ha något att bjuda på! Sen lyckan som uppstod i morse, jag hittade oboy! Nu kan ni ta er alla kaffe och te drickare, jag kmr sno mjölken och njuta varje av min oboy varje morgon, himmelriket! 


Visa fler inlägg