♡ Måndag den 28:e Juli - Skärpning Madde ♡


Hey! 
 
Sitter just nu i soffan och försöker betala alla räkningar, det går sådär halvbra om jag ska vara ärlig. Alla som känner mig vet att jag är den absolut slarvigaste människan i världen och tappar bort/glömmer allt. Det är verkligen inte en överdrift, jag skulle lätt kunna tappa bort min pojkvän om det nu inte var så att han tursamt nog hittar hem själv. Men är det någonting jag endå har haft koll på så är det det här med pengar och räkningar, fram till nu i sommar. Jag har verkligen tagit semester från allt, ink min hjärna tror jag. Jag har bara släppt allt och kört. Jobbigt bara den dagen man behöver vara lite seriös och faktiskt betala för sig. Så jag har irrat runt hela morgonen och letat efter ALLA mina räkningar som skulle varit betalda redan. Yes. Sånt här ska man inte ens erkänna för någon, men eftersom jag just nu är så less på mig själv så kanske de hjälper att erkänna och få skämmas lite? 
 
Nu har jag iaf löst det mesta.. har bara interneträkningen kvar som jag hade fixat via telias internetchatt, superbra verkligen! Tills det att man fått alla uppgifter man behöver och stänger ner chatten, utan att kopiera det som står där! YES awesome! 
 
Nu ska jag försöka lösa det här, önska mig lycka till!

♡ Söndag den 27:e Juli - Båttripp ♡


Hejsan! 
 
Igår hade jag en så sjukt mysig och galet rolig dag, jag och Stephan mf. blev medbjudna ut till Furusund med Jeff och Elin till Jeffs föräldrars sommarställe för att åka ut med deras båt. Det var hur mysigt som helst, jag har verkligen saknat att spendera sommardagarna ute i roslagens skärgåd, det är så otroligt fint! Jag är dock lite mörbultad efter turen med ringen, fy fasiken vilken vurpa jag gjorde och endå ska jag inte klaga för min var långt från värst! Men kan säga att jag avstod från att ta en ride nr 2.. haha! Däremot så hade Jeff en wakeboard också som han och Stephan åkte på som jag var riktigt taggad på att testa, dock var brädan lika lång som jag så dom trodde inte det skulle vara en bra idé..  får helt enkelt köpa en egen och testa nästa gång! 
(Det var även första gången någonsin jag inte frös när jag badade i havet, 25 grader tror jag det var, magsikt!)
 
Men som sagt galet roligt var det i alla fall så det hoppas jag vi kan göra om! 

 
 
 
 
 
 
 

♡ Söndag den 20:e Juli ♡


Hello! 
 
Idag är jag ledig, är superbra väder så förstår inte vad jag gör inne. Jag och Ankan var jag nere på gräsmattan och solade lite innan hon drog hem, vi var ute igår och nu på eftermiddagen skulle hon på bakishäng nere på mobergs. Börjar ångra lite att jag kanske inte hakade på. Hade nog varit rätt najs.. tror jag! Nästa gång i guess! 
 
Ikväll ska jag nog till pappa och äta middag, om jag tar mig dit.. Börjar fundera på om det kanske endå är värt att köpa en bil endå... Samtidgt som det känns så onödigt eftersom jag knappt kommer använda den sen när jag börjar skolan.. Men endå är det skönt att veta att man kan ta sig någonstans om man skulle behöva/vilja. Allting tar trots allt lite längre tid med buss!  
 
Ska fundera lite på det här med bilen, får se hur det blir när man börjar skolan med, kanske saknar den mindre då! Nu ska jag fortsätta att sitta i min soffa och kolla på dåliga Tv program. Är så trött på att spendera mina lediga dagar såhär. Skönt iaf att jag var ute och såg mig omkring igår haha, Men ni får ha en kanonkväll  vad ni än har för er! 
 
 
Visa fler inlägg