♡ Torsdag den 27e Mars ♡


Hello guys! 

Sorry för uppehållet! Men nu är jag ett år äldre, iaf på pappret, men känner mig inte så mycket äldre så min ångest jag hade onsdagskvällen har avtagit lite haha. Jag har dock jobbat på att inte bli för vuxen så förra helgen var vi och spelade laserdome! Var så sjukt kul jag är helt såld på det där spelet och det var grymt kul att så många kunde följa med! Tråkigt nog så slutade kvällen lite tidigt, men det tar vi igen nästa gång! 
 
Under veckan har jag tränat lite och varit på Lia Intervju på ett företag jag sökt jobb på förut, det verkar så gaaalet kul och jag vill verkligen ha det! Dock så var det typ första gången jag verkligen kom från en intervju och kände att det kanske inte gått precis så som jag hade velat... Men jag håller tummarna.. väldigt hårt..! Får svar senast nästa fredag (vilket är 3 dagar innan jag ska ut på praktik, nej men jag har bra framförhållning...)
 
Imorgon är även det grejer som händer! Jag ska på karrärkonferans med Mary kay! Ska bli riktigt kul och ska försöka ta massor av bilder! 
Det blir även utgång imorgon och karriarkonferans även på lördagen så jag kommer ha en ruff helg haha! Nuu ska jag hänga tvättt, hoppas ni har en najs dag i solen! :D 
 
 

♡ Onsdag den 19e Mars - Let us just become vampires ♡


Hej! 

Nu har jag bara några timmar kvar som 20åring och jag har sjuk ångest hahah! Det är liksom inte roligt att fylla år längre? Eller egentligen är det juh inte själva födelsedagen som är problemet, den är ganska mysig, utan det är att man helt plötsligt varje år kommer på att man blir äldre! Väldigt jobbigt tkr jag! Så jag känner lite så här.. det är dags att leta upp Damon Salvatore och låta honom göra mig till vampyr. I mina öron låter det som en sjukt bra plan jag, menar hur najs vore det inte att vara 20 resten av livet? Jag skulle gilla det starkt!
Yeah... lets do that.. 
 
 

♡ Tisdag den 18e Mars - Nya produkter ♡


Hey! 
Jag kom hem från skolan för en liten stund sedan och sitter just nu i soffan och lyssnar på väldigt gammal musik och försöker lite diskret sjunga med, hatar att bo i lägenhet... blir så pinsamt när man springer runt i lägenheten och sjunger för fulla muggar, haha! Meen man blir så otroligt glad så det är helt klart värt det! 
 
Igår fick jag hem en ny leverans också och den här gången provade jag att beställa hem cream to powder foundation bla, så jag provade den i morse och blev verkligen förälskad! Jag kände mig lite mer sminkad än vad jag gör med Mineralpudret, men åh andra sidan är den lite mer täckande så dom dagarna man känner att man behöver lite emr smink, eller bara vill ha en mer sminkad look så tror jag den är perfekt! Jag blev iaf väldigt positivt överraskad så den ska absolut få flytta ner i min sminkväska! En av fördelarna med det här jobbet haha! 

 
 
 
 
 
Visa fler inlägg