Måndag den 27:e Oktober - Bad start


God morgon! 
Idag vaknade jag verkligen på fel sida, vaknade och var sjukt irriterad på allt och har lite den känslan kvar fortfarande. Som tur är har jag bara några saker jag måste fixa idag, jag ska ner på "centrum" och köpa hårfärg, min lillasyster har nämligen fått för sig att hon ska färga sitt galet fina blonda hår mörkt, vill typ strypa henne. Sen måste jag ge mitt grupparbete lite uppmärksamhet innan jah drar till jobbet vid 3. Hmm men ska nog softa ngn timme till i soffan innan jag drar igång Hihih!

Farsdags utlottning


Den 9:e November är det Farsdag och jag tänkte passa på att ha en utlottning av ett hudvårdsset från Mary kay Men kollektion till ett värde av ca 1000:-! I hudvårdssettet ingår 3 produkter ur Mk Men kollektionen som du själv får sätta ihop utifrån vad du tror passar just din pappa!
 
För att vara med i utlottningen måste du länka det här inlägget i din blogg och sedan kommentera "klar, Done lr liknande". Om du inte har en blogg kan du gå in på min facebooksida BeautybyMadeleine och dela det här inlägget där, vinnaren kommer jag presentera här nästa söndag! 
 
Jag kommer även ha ett erbjudande på det här paketet för 799:- för dom som vill köpa det.
 
Kommer även att ha som erbjudande hela november att om man bokar in en hudvårdskväll med sina vänner/familj så kommer man få detta utan kostnad, perfekt julklapp! Gäller dock tyvärr bara dom i Stockholmsområdet/Roslagen. Man får setett dagen vi har hudvårdskvällen. 
 
Om det är något du undar över kan du bara kommentera eller mejla på Madeleine.brostrom@live.se. Lycka till! 
 
 

Söndag den 26:e Oktober


Hello guys! 
Jag hoppas att ni har haft en grym helg, det har faktiskt jag haft! I fredags blev det en liten utgång, eller snarare att jag och Ankan gick ut och satte oss på G och tog en drink och hade det allmänt bra. Träffade på min gamla klasskamrat (igen haha) som jag gick i skolan med i 0:an (numera förettan) till.. 5an kanske..? Var trevligt Förutom att jag återigen blev påmind om att jag var ett litet monster när jag var liten, men det var väl iof inget nytt hahah. 
 
I går hade vi en riktigt mysig kväll hemma, med Tacos och monopol. Som vanligt så förlorade jag IGEN, finns nog inget jag är sämre på än Monopol, jag förstår inte vad jag gör för fel Haha! Jag åkte iaf ut först vilket sög eftersom spelet är rätt långt speciellt när man är några stycken som spelar huhu. Men det kändes endå helt okej, jag är rätt glad endå, fick va bank osv, ett rätt viktigt uppdrag! 
 
Sen idag har jag haft en rätt kreativ dag, jag har städat, tvättat och fixat lite annat fix och tricks som behövdes göras. Det kommer även komma upp lite roliga saker på bloggen snart också, kanske till och med ikv! Vi får se hur mycket jag hinner, håll utkik! 
 
 
Visa fler inlägg