En längtan efter bio

Innan jag hoppade på bussen hem idag så gick jag och lämnade ett par byxor som skulle upp till skräddaren eftersom det var iaf nästan åt samma håll. På vägen upp till skräddaren ligger bion, eller rättare sagt granne med skräddaren ligger bion. Så när jag går där känner jag den underbara lukten av popcorn och kan nästan känna smaken av dem och den där speciella bio colan.. 

Jag blev helt enkelt så sjukt sugen på att gå på bio. Jag älskar bio, jag tycker det är jättemysigt på alla sätt och jag har verkligen längtat efter att se den nya Hunger games sen jag såg del 1 förra året och nu har den äntligen kommit!! Jag bara måste se den, NU!

Alla tjatar om Star Wars, men vet ni, jag vägrar se den förrän någon sett Hunger games med mig först! Inte Mer än fair tkr jag! 

Så ja jag skulle kunna tänka mig att se den på torsdag eller fredag, någon som kan? 

Vilat upp mig inför veckan

Min dag idag har varit underbart skön och jag skulle vilja och behöva ha en likadan dag imorgon, men ikke! Jag har enbart spenderat min tid i soffan förutom en stund vid 2 när Tommy kom förbi. Jag hade bokat upp gym med honom egentligen, men kände att det var rent utabv en dålig plan med tanke på min nacke, så det blev en skogspromenad ist! 
 
Egentligen brukar jag bli grymt understimulerad om jag inte har en enda sak inplanerad under dagen, men idag njöt jag verkligen bara. Kan iof ha berott på att jag faktiskt jobbat så mkt som jag gjort och att jag har haft lite feber under dagen som jag måste försöka sova bort ikv. jag var ju sjuk för inte så länge sen, jag vägrar att bli det igen!
 
Under den lilla tiden jag lämnade soffan idag så kände jag hur otroligt kallt det verkligen börjar bli. Jag har försökt förtränga det här eftersom jag hatar både mörkret och kylan som kommer med den här årstiden! Att säga att jag funderat på att emigrera känns väl lite att överdriva, men det är inte helt och hållet osanning. Men istället för att ta till så drastiska åtgärder så funderar jag åtminstonde på att införskaffa mig en ny vinterjacka. Pratade med Steff förra veckan och pratade om att kanske ta en shoppingrunda på onsdag eller torsdag. Skulle vara en bra grej! Kanske man slipper bli sjuk titt som tett också! 
 
Innan jag åker måste jag dock bestämma mig för vad det är jag vill ha så jag har en plan. Annars kommer det som vanligt sluta med att jag antingen kommer hem och är jättebesviken, eller så har jag köpt en till höst jacka som inte alls var vad jag behövde. Jag är lite sugen på en kappa, men det är så svårt att hitta kappor som är varma, men samtidigt inte ser för stora och tjocka ut.. Jag har några dagar att fundera så återkommer när jag har smidit ihop en plan!
 
 
 
 
 
 

Att vara ledig en måndag kan vara det bästa som finns!

IDag är jag ledig och jag känner mig verkligen förtjänt av att bara sitta i soffan och ta det lugnt! Har gjort en orentlig frukost och ska bara sitta här och mysa med Huey! Imorse lyckades jag dock kncäka till nacken så jag sitter här med nackspärr huhu! Men hoppas på att det går över till imorgon! 
 
Förra veckan var extremt fullpackad, jag hade jobb varje dag plus ett försök till ett socialt liv utöver det, så känner mig faktiskt lite slutkörd idag. Denna veckan blir troligtvis inte jättelugn heller, men har iaf två lediga dagar (måndag och söndag) vilket är dubbelt så mkt mot vad jag hade förra veckan. 
 
Slutet av denna vecka är det sedan någon (Stephanie) som har lurat med mig och the girls på en kryssning. Vet inte om någon var supertaggad från början haha, men vi har accepterat det och kanske till och med börjar se fram emot den lite! Jag tror absolut att kvällen kommer bli superkul, det är bara dagen efter som oroar mig hahah!
 
Juste sedan får jag inte glömma lördagen! Då var det ju dags för Dressmanns årliga Julfest, därmed min första! Var faktiskt rikitgt roligt, så många trevliga engagerade och tävlingsinriktade människor, så kul att se! 
Sen som på många andra julfester så är det mycket mer än bara en middag, det är bla flera utmärkelser som ska delas ut under kvällen. Iår vad det kategorierna: Årets Nykomling, Årets Eldsjäl, Årets Säljare och Årets Team. För att skryta lite så var vi (någon av oss eller alla) i Täby Nomineade i kategorierna årets nykomling, årets eldsjäl och årets team. Alltså i 3 av 4 kategorier och vi vann alla 3 vi var nominerade i! Så häftigt! och vet ni vad? Jag vann kategorin Årets Nykomling, Helt galet! 
 
Visa fler inlägg