Torsdag den 26:e Februari

Hello folket! 
Nu bloggar jag från Falun och det är sånt galet drag här! Idag var det damernas stafett och jag lyckades faktiskt struktuera och planera in min dag så att ja faktiskt hann se en runda av den. Jag hann inte se finalrundan, men jag hann se 2 rundan med Kalla och hon imponerar igen. Så sjukt galet bra hon är! Att få stå på läktaren och se när hon kommer in som 3:a och kör upp sig så hon nästan kommer föbi Norskan är MAGSIKT. Den energin är obeskrivlig! Sen att jag blir så sjukt uppe i hejandet så jag har en puls på 200 sen är en annan sak hahah!
 
Imorgon är det herrarnas stafett och slutsålt så vi får se hur det går då haha! Lär bli rå häftigt med folk och jag håller lite tummarna för att jag ska kunna smita upp på läktaren en stund imorgon också! Skulle va kul att se eftersom det går så bra för det svenska skidlandslaget! Vi håller tummarna för att det håller i sig! 
 
Juste kollade även en snabbis på backhoppningen, så högt det är!! Förstår inte hur dom vågar, men så häftigt! Hejade med norrmännen eftersom vi inte har några svenska backhoppare, dom är grymt bra på att heja fram sina åkare, sånt drag! 

 

Måndag den 23:e Februari - Back to Falun

Hello gott folk! 
Jag har redan spenderat en hel vecka på VM i Falun och det har varit galet kul!  Så mkt folk, så mycket energi och såå mkt att göra!

Nu har jag dock varit hemma under helgen, har jobbat på Kiosken och lyckats hinna med en Mary kay klass, är lite imponerad över mig själv. Men jag börjar undra lite när jag tänkt vara ledig..? Inte denna vecka iaf.. Eller nästa för nu är det jobb måndag till söndag som gäller, men är sjukt taggad! Ska försöka uppdatera lite mer för jag menar hur ofta är det man får va med under ett VM? 

Just nu sitter jag på tåget och ska här 3 timmar cirkus, inte för att de gör mig så mkt, kmr sova så skönt hihi!


Torsdag den 12:e februari

Hejsan!
Idag har jag varit hemma från praktiken.. Känns inte alls bra och inte alls som jag eftersom en liten förkylning ALDRIG har stoppat mig förut. Men då jag vet att jag gärna skiter i att lyssna på min kropp och jobba tills den totalstrejkar och jag ligger däckad i 40graders feber så tänkte jag va lite smartare den här gången. 

Eftersom jag ska iväg till Falun så vill jag verkligen inte va sjuk, och helst inte smitta projektledaren så det här kändes endå som en bra plan. Inte för att jag känner mig så mkt bättre, snarare sämre, så hoppas jag va tillbaka imorgon. 

Annars så fick jag ett litet ryck i fredags efter jobbet. Jag har verkligen lovat mig själv att inte låta någon annan än frisören leka med mitt hår.. Trots det gick jag och köpte en färg... Med klumpen i magen som skrek nej nej nej. Sen lät jag Anki färga mitt hår ftf med klumpen i magen skrikandes nej nej nej! Resultatet? Ett hår med färgen svart/grönt. Yaay! 

Dock löste det sig med en ny färg så jag ska inte va jättebitter. Detta är resultatet: 


Visa fler inlägg