Duktig tjej i Spåret

Hej! 
 
Kom precis hem från en springtur med min pojke, Steffy och hennes pojke, var riktigt nice trots att det är så sjukt jobbigt! Men som sagt så nice och sjukt värt det när man kommit imål. Fick en grym träningsverk efter förra löppasset på 5km, den här gången sprang vi bara tre (sprang nästan hela vägen förutom backarna höhö), men känner redan av benen så jag behöver nog inte vara orolig, träningsvärken kommer nog i morgon med! Måste lära mig att stretcha efteråt med, kommer bli så stel annars, och det mina damer och herrar, det är ingen kul grej! 
 
Men ska försöka sova nu, börjar jobba 12, men ska försöka hinna med att åka in till nt och fixa passet innan jag börjar. Får se hur det går. Ligger här med ansiktsmask och grejer för att försöka få bort min enorma finne på hakan. Inte jättekul att ha en sån på passet lixom... Men ni får önska mig lycka till, God natt på er! :)
 
Bjuder på denna jag hahah! 
 

Måndag den 29e april

God morgon

Idag är en ny dag, nya möjligheter osv! Dock så ska jag bara softa hela dagen och städa undan lite från ihelgen, men det är inte så mkt så det går nog rätt fort. Sen har jag sovit så länge så det är inte så många timmar kvar tills jag ska börja jobba. 
 
Jo en plan jag har för idag är att kolla in Air Shoppen, ska se om det finns något roligt där som man kan få
med sig ner till turkiet det är juh faktiskt bara 15 dagar(?!) kvar tills vi åker! Det är helt sjukt! Måste snart börja göra en packlista och grejer så man hinner handla det som man inte äger. Har typ inga shorts tillexempel? Typ inga linnen heller.. Men man kan juh handla lite där nere med hehe,
 
Men jag har faktiskt ett problem! Mitt pass går ut i spetember 2013... Det ska juh egentligen vara giltigt 6 månader efter hemresa. Men läste att det inte gäller när man åker inom EU? Ngn som vet? SÅ funderar på att åka typ i morgon och fixa ett nytt... Känns stört jobbigt dock, men är antagligen värt det! Jag menar skulle inte vara jättekul att bli kvar i turkiet.. 
 
 Nej nu ska jag försöka göra ngn nytta! Lr iaf som sagt försöka. Ska äta frulle först är sjukt hungrig! Hoppas ni får en bra dag iaf, ha det gött! 
 
Slänger upp en bild från igår, vi fick lite middagssällskap! :)
 

Idiot's are everywhere

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga om den här dagen, eller gårdagen.. eller helgen i helhet. Egentligen borde jag inte säga någonting för att visa att det iaf är någon som försöker vara mogen. Men är så otroligt trött, arg, ledsen och besviken så jag vinte vet om jag klarar av det. 
 
Jag förstår verkligen inte hur en människa kan ha så mycket hat inom sig så att den känner sig tvungen att slänga ut allt det på någon annan människa, mest för att ha ngn annan än sig själv att skylla på. Jag gjorde fortfarande enligt mig själv bara de jag önskar ngn annan gjort mot mig, men det kanske var ett misstag, jag erkänner det. Men det här är alldeles för stort för att jag ska kunna ta på mig hela skulden. 
 
Jag vet inte riktgit hur det här blev som det blev, och just nu bryr jag mig faktiskt inte ett jävla skit. Jag tkr det är så sjukt omoget, patetiskt och elakt att anklaga någon för allt det jag blivit anklagad för den här helgen. Jag brukar inte ta åt mig saker så lätt, men när man får sms på sms där det står samma saker om och om igen så börjar det faktiskt tära på en. Det som gör det så mkt hemskare är att det är från någon som inte ens borde kontata mig från början, någon som borde vara mogen och gammal nog att förstå att det här är fel. 
 
Men Som sagt så tänker jag lägga det här bakom mig, kommer aldrig mera ha någon som helst kontakt med dom här människorna igen. Det finns inget mer vi kan ge varandra så varför ens försöka. Kan inte ta mer skit för ngt jag inte gjort eller för ngt som sedan länge är glömt. 
 
Visa fler inlägg