Sep. 28, 2012

God morgon!
Sitter just nu i soffan i min onepice och kollar på tv. Tråkigt väder, tråkig tv, tråkigt helt enkelt. Försöker tagga mig själv till att göra ngt vettigt av dagen. Till exenpel att öppna min kära bok, springa på öppnandet eller tja vad som helst som är bättre än att slöa i soffan.
Håller tummarna för att Fia kommer förbi och kanske vill ha ett hår färgat, då har jag ngt vettigt för mig som endå inte är jobbigt, perfekt!

Men har btw lyckats fixa en bild på vad jag fick med mig hem från shoppingen igår! Mkt bra saker om ni frågar mig. Tänkte som sagt väldigt vuxet och ekonomiskt när jag köpte sakerna. Så det så!

Sep. 27, 2012

Hello!
Idag har det varit jobb på morgonen/eftermiddagen, rätt Nice endå.

Sen bar det av till Täby med en Sophia och en Ida. Är faktiskt grymt stolt över mig sj, det mesta jag kom hem med köpte jag på rea, och det var snyggt! Trodde inte riktigt det var möjligt men det gick! Sen köpte jag massa tråkiga saker som underkläder och sånt och så lite så...

I morgon vet jag dock inte vad som händer. Mina planer inför kvällen total kvaddades så har ingen aning om vad som händer. Var stört taggad på planen i fråga så är lite Depp och arg... Men ao.

Har även ett möte inplanterat i morgon klockan 13:30. Vad det handlar om tänker jag dock inte säga nu, men är sjukt taggad och massa nervös! Woop Woop! Hihi!
God natt!

Onsdag den 26e september

Tja.. Vad ska man säga.. Dagens pluggningsfika blev i alla fall av vilket jag faktiskt är väldigt stolt över när det gäller oss två. Dock hur mkt pluggning det egentligen blev är en annan sak...
Jag förstår varför inte ordet pluggningsfika finns inlagt i min iPod. Det går helt enkelt inte att plugga och fika samtidigt. För det första ligger alla fikaställen för nära alla alla andra ställen som man vill vara på, så plugget blir typ.. Bort prioriterat. Sen har man alldeles för mkt saker att prata om när man fikar så man har inte tid för plugget. Vi provade till och med två olika fik!

Däremot så har jag varit rätt cool och köpt min första julklapp! Haha! Hitta en grym sak som jag bara inte kunde låta bli att köpa, dock är det lite jobb med den, men kommer bli grym! Har juh faktiskt några månader på mig!

I morgon blir det jobb igen. Har varit ännu mer häftig och bakat bröd alldeles själv för första gången som ska vara till dagens i morgon! Får hoppas att det blir grymt. Är otroligt stolt över mig själv haha!

Visa fler inlägg