Ingen höjdare..

Idag tänkte jag vara så ovanlig att jag tänkte dra till med en DISS.
.
Det jag tänkte dissa är engångsrakhyvlar! Jagförstår inte hur någon kan komma på ngt så.. så obra.
Det råkade nämligen vara så att jag var hemma hos min pojkvän och inte hade hela min resväska med mig osv osv, så jag råkade hitta en av hans engångsrakhyvlar.
.
Jag förstår inte vad jag ska på dem att göra när jag vet hur resultatet blir, men nöden har ingen lag brukar det juh heta lr ngt.. Iaf så är det nu så att mina ben inte alls är så fina som jag önskat att de kunde vara utan är fulla av röda prickar och sår.
På förpackningen borde det vara en varningskylt med texten "Används på egen risk, vi tar inget ansvar om du skulle förblöda pga produkten" Eller ngt liknande...
.
.

Varning för mobilbloggning!

Själv har jag nu varit uppe i tre timmar och legat och kollat på film och nu har jag såhär otroligt tråkigt igen.
Har iaf hittat en film som verkar lite roande, min frus första älskare, ngn som sett? Näe antog det, kommer säkert suga.
Så om ngn känner för att planra denna dag nu när jag har en användbar mobil är det bara att säga till !

Highlights nästa?

Hello!
sitter här med Jossan och kollar på top model och väntar på att grabbarna ska komma hem.
Jag sitter även och är lite halv emo fast halvglad. Låter vettigt? ¨
Nej men har iaf fått min lön nu, till sist. Dock var den på mer än 500 kr mindre än jag räknat med så är inte så jätte glad.. 

Men även fast lite av min planering gick i krach så sitter jag och är jätte sugen på att slinga om håret. Har fått det här suget på att bli brunhårig igen som jag alltid får efter en sommar med väldigt mkt blonda slingor hihi!

Så har suttit och kollat runt på lite bilder vilket inte gör mig mindre taggad, men vet inte om jag har råd denna månaden huhu! Iof så är det egentligen bara en fråga om vad man väljer att lägga pengarna på och om man tycker att det är tillräckligt viktigt...
¨
Sen råkar det juh vara så att om jag faktiskt råkar gå och fixa håret så kommer jag vara ännu mer tagg på en hårförlägning sedan hehe (A).

Så hmm ja, tror jag ska suga på den här karamellen ett tag innan jag bestämmer mig!

Visa fler inlägg