Promenad efter jobbet

 
Hey!
 
Kom hem från att ha gått en långpromenad (iaf för You) med Fia och Atlas direkt efter jobibet. Var supernice, vi promenerade ner till sjön för att se om Atlas kunde simma lika fint som You kunde igår. Vi fick inte riktigt reda på det, något vi fick reda på å andra sidan var att Atlas tyckte vattnet var mycket roliagre än vad You tyckte. haha han var helt galen haha! Hoppas på att You kan tycka det är lika roligt när han har vant sig lite, sen om vi också badar så tror jag det går mycket bättre! :) 
 
Just nu sitter jag annars bara och väntar på att det är någon eller några som kan komma hem och umgås med mig för just nu har jag väldigt tråkigt. Det är liksom inte jättekul att sitta ensam hemma en fredag... Speciellt inte när man inte har ngt bra att titta på... Funderar på att gå och lägga mig och kanske kolla på Greys.. Ta mig en skål med yoghurt och mango... MUMS! Men som sagt låter som en väldigt tråkig fredag.. Åh jag är ledig i morgon till råga på allt! Då ska man defenitivt INTE sitta hemma och ha tråkigt! GAHHH! 
 
God natt på er! Här kommer lite fler bilder från våran promenad. Om det finns någon som har lika tråkigt som jag där ute så kan jag iaf bjuda på dom som lite uppmuntring! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen färdig!

 
Hej igen!

Nu har jag faktiskt skrivit klart det som jag har suttit och skrivit på, det behöver kanske finslipas lite, men det käns skönt att ha det klart. Tänker dock inte avslöja vad det är jag håller på med än, det vågar jag inte haha. Men senare nästa vecka ska det nog kanske gå och avslöja det, får se om det är med gråt i halsen eller en nervös men endå glad jag som berättar.. men ni kan juh få hålla tummarna på att det blir en glad jag. Skulle vara underbart. 
 
Har varit ute iaf ett tag med You idag så passade på att ta med kameran. Dock gick det inte superbra eftersom han ville göra allt annat än vänta medans jag skulle fota haha. Men fick en bra bild iaf, det är inte dåligt! 
Snart ska jag även åka till jobbet, hade tänkt hinna duscha innan, men råkade fasta lite i skrivandet så hinner/orkar inte nu. Har iaf fixat lite med min hårförlägning med, den känns lite mjukare nu, har även pepprat den med massor utav mjukgörande grejer så som sagt hoppas att det fungerar! 
 
Men nu måste jag gå ut med You innan jag åker, han har legat och sovit brevid mig i 2 timmar nu efter att han gav upp försöket med att försöka busa. Så får gottgöra honom med att springa lite på gräsmattan utanför. Ni får ha en grym Fredag sen! Hoppas på att jag också kan få det trots att jag jobbar till 20:15!
 

Fredag den 31a Maj

God moron!
 
Vaknade för en stund sedan och precis ätit en supermumsig frukost med yoghurt och flingor med massor utav frukt och bär! Grymt gott, älskart!
 
Idag har jag inga planer alls så det lär bli en massa skrivande och sedan om jag får lite tid över... så har jag ingen aning om vad den ska gå till hahah. Min serie är tragsikt nog SLUT så har nästan lite panik, men lästa att nästa sesong drar igång den 11e Juni så jag kanske kan överleva fram tills dess. Men det kommer inte bli lätt! 
 
Håller även på med ett projekt som kallas "att försöka få min gamla hårförlägning att leva ett litet tag till projektet". Det är faktiskt ett rätt svårt projekt eftersom jag har haft den rätt länge, typ så länge satt det borde vara okej att få gå i pension. Vilket jag också tyckte, det var därför jag beställde hem en ny. Men nu när den som ni såg var värdelös så måste jag försöka återuppliva den gamla då jag är i desperat behov av den om ett par dagar! Så tanken var att dränka den i olivolja under natten, men tydligen var det ngn annan som dränkt ngt annat i olivolja först för den var slut. Så nu fick jag nöja mig med inpackning, inte riktigt lika bra, men vi får se. Det blir upp till bevis snart annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra huhu. Hinner inte beställa en ny heller! Damn, ni får hålla tummarna på att det här går! 
 
 
Visa fler inlägg