Påskmiddag på g!

Hej!

Har precis duschat och ska snart till min mor för att äta påskmiddag! Är lite taggad faktiskt, har inte fått äta ngt liknande påskmat än (förutom på jobbet, men det räknas inte, då hinner man inte annat än kasta i sig maten så känner endå ingen smak, typ!) så ska bli mumsigt!

Sen är jag så jäkla trött på mitt hår så ska försöka tvinga ngn att färga det idag. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. Eller jo då går jag till frisören och gör av med 1000kr där ist för 50 hemma. Känns lite mer ekonomiskt att göra det hemma, men snart är det kris! Plus att om jag får gå till frisören så blir det färgen jag vill ha och inte den alla andra tycker jag ska ha! Awesome va? Fast åh andra sidan så har jag tänkt på det här. Tänk att för första gången sen jag var 10 år ha min naturliga hårfärg en sommar? Så.. Challange accepted! Let's se hur länge det varar! Typ!

Accept what you can't change and change what you can't accept

Hejsan hoppsan denna tråkiga skärtorsdag!

Sitter här och dippar äpplen framför red widow. Min och Amandas idé faktiskt. Det här med att dippa äpplen alltså, inte programmet... Saknar min dippa äpplen kompis faktiskt... Nu börjar äpplena ta slut också... Shit denna skärtorsdag suger rätt jäkla hårt!

 

Urtråkig Onsdag

God morgon allihopa! 
 
IDag har jag verkligen inga planer alls, vilket suger stenhårt! Jag har inga idéer på vad jag vill göra, men det är skillnad på att inte orka göra ngt och bara inte ha ngt att göra. Nu har jag massor av energi att göra av med, men ingen/inget att göra av den på! 
 
Älskar att vara ledig på förmiddagarna, MEN jag hatar att ingen annan kan vara ledig med mig på förmiddagarna! Jag menar vad ska jag göra hela sommaren? :( Solen kommr inte ens till min balkong fören klockan 12 så kan inte ens sola! Ja jag kanske är lite gnällig, men till mitt försvar är jag faktiskt uttråkad! :( 
 
Skit mongo bild, men vill bara informera om att det där var mitt egan hår.. Vart tog det vägen?? 
 
 
 
Visa fler inlägg