Måndag den 16:e Mars - Ska man skratta eller gråta?

Hejsan hoppsan! 
Idag har det inte gått jättebra för mig. Jag skulle åka och leverera ett bud i till Berghs imorse, Berghs ligger ca 10min ifrån oss med bil så det skulle gå rätt snabbt. Tänkte jag. Rackarns vad fel jag hade! Jag kom tillbaka 1,5 timme senare sjukt irriterad på mig själv och Stockholms innerstadstrafik! Hela Stockholms innerstadstrafik är uppbyggd med förbjudet att svänga skyltar och eftersom jag körde runt med en skåpbil så var jag inte jättekaxig då jag är rätt ovan med den storleken av bil! På riktigt borde dom fundera på att ta bort några av alla "förbjudet att svänga" och "förbjudet att göra U-sväng" skyltar och kanske sätta upp några avfartsskyltar så man slipper inse precis efter man åkt förbi avfarten att "aha, det va där jag skulle svängt!" Nej jag va inte jätteglad efter att ha gjort samma misstag ett x-antal ggr. 

När jag sedan kom in på kontoret igen kom en kollega fram och sa "du jag tror du inte fick riktigt rätt leverans, det är flera saker som ska dit". Efter att ha frågat om hon skämtade (vilket hon inte gjorde) var det bara att inse det tragiska faktumet att jag skulle få ge mig ut igen. Jippi! 

Denna gång tog jag dock med mig hjälp så det löste sig rätt bra endå, meen jag hade juh kunnat göra bättre saker med min förmiddag.. Dock fick jag se mkt av vår vackra huvudstad, det är juh alltid ett plus! 


Ett rätt lyckligt inlägg

Hej där! 
Jag måste bara säga att jag är så GLAD! Vi går mot ljusare och varmare tider, tider då dagen faktiskt inte tar slut klockan 15 utan att man kan ha ett liv efter jobbet. Man kan börja sitta ute på kvällarna och snart börja planera in kubb och grillkvällar, hur underbart är inte det? Jag vill även lyfta att jag har fått en sån jäkla bra praktikplats! Är så sjukt nöjd både med det jag har fått göra och med personerna i vårt team! Så härliga människor (trots att jag still e lite blyg haha), men det är så skönt! Hoppas även att jag kan steppa upp lite till och visa vad jag kan! 
Jag har även en sjukt gullig pojkvän som ställer upp riktigt mkt just nu, allt från att ta hand om hunden mär jag inte kan till att ha maten klar nästan varje dag när jag kmr hem! 

Japp jag är sjukt glad, och vet ni vad mer? Om exakt en vecka fyller jag år! Vet inte om jag är lika överlycklig över det, men det är endå helt klart värt att nämnas! 

Hoppas ni alla får en grym fredag nu! 


Torsdag - En sån här bra dag

Hello! 
Idag är det Torsdag och det känns som en sån här bra dag. Har ätit typ varannan timme idag eftersom alla på PS har bjudit på massor utav gott, allt från mackor till ben & jerrys till cheeseburgare haha! En av byråerna hade även ordnat en riktigt schysst Aw, sjukt roligt! Men känner mig riktigt full i magen, tror det måste bli en löprunda när jag kmr hem. Har som sagt varit riktigt dåligt med träning så om jag inte tänker gå till gymmet så får jag iaf se till att springa hemma! 

Näe helt enkelt en riktigt bra dag med energi kvar på bussen hem, det är inte illa! 

Visa fler inlägg