Regn regn regn

Hello! 
Nu är jag på bussen på väg hem från Dressmann och Täby, jag fick en P-böter igår när jag tog bilen så som straff till mig själv fick jag ta bussen idag.. I regnet.. Lite hårt straff tkr jag själv nu i efterhand när jag måste gå hem från stationen.. 
Men ibland måste man vara hård för att se resultat! 

Imorgon blir det iaf kanske sista dagen på Ps, jag har faktiskt ingen aning om hur det ser ut i höst med någon utav mina jobb. Det enda jah vet säkert är att jah gärna skulle vara ledig ngn vecka men inte resten av hösten. Vågar knappt fråga på ngn av dem då jag är galet rädd för svaret. Har inte riktigt känts som att jag kunnat gjort mitt bästa på ngt av jobben heller då man inte kan/hinner göra allt man velat eller kunnat vara så insatt i allt som jag velat. Men som sagt, aldrig mer 2 jobb, det är en sak som är säker! 

Nu ska jag vandra hem i regnet utan paraply, ska bli skoj..! Hoppas ni får en grym kväll! 


Tele2 Upplev i Bergshamra

Hey! Nu har jag genomfört min sista Tele2täckersverige upplevelse, mendans mina kollegor åker vidare till Gotland där den allra sista spelningen kommer att äga rum på söndag! Är ganska så jätteledsen över att jag inte kan vara med då jag jobbar på Dressman hela helgen, men är endå supernöjd över denna vecka då Panetoz var galet bra och bjöd på en riktig show!
 
Eftersom det var i Norrtälje och Bergshamra denna vecka så kom Stephan och Co förbi och fick spana in vad det är jag har sysslat med hela sommaren vilket gjorde det ännu Roligare! 
 
Inte nog med att det var en grym spelning, kvällen avslutades även med en match i bubbleball! Stephan och Co + Niclas och Ryan mot Panetoz! Matchen slutade 2-1 till Stephan och Co! Riktigt häftigt, om jag inte hade jobbat hade jag lätt varit med, alla dar i veckan! 
 
Jag börjar med lite bilder så ska jag försöka få upp filmerna sen.också! 
 
 
 
 
 
 

Lite bevis på att jag lever

Nu var det galet länge sen jag uppdaterade något här, jag har som vanligt haft galet mkt att göra den senaste tiden så det har varit svårt att hinna Med! 

Eftersom jag ville vara säker på att jag skulle ha jobb över sommaren så sökte jag allt, vilket gav resultatet att jag fick tre jobb, som sedan blev 2 som sedan visade sig hade räckt med 1.  
Så just nu har jag både mitt jobb på Ps communication och ett nytt på Dressmann i Täby! Dock klagar jag inte för jag trivs superbra på båda så det är egentligen inte synd om mig, kanske mer synd om min pojkvän som aldrig får träffa mig hehe. 

Tänkte ladda upp lite bilder från min sommarturné jag är på inom kort så ni får se lite vad jag har för mig. Men denna helg är det Dressmann som gäller så om ni ska dit kika in och säg hej! 

Visa fler inlägg