Onsdag den 27e Februari

God morgon!

Idag är det strålande solsken ute så ska snart ut med Huey på en långpromenad! Ska bli skönt!

Läste precis en artikel som gjorde att allting med att ha Hund eller rättare sagt Huey blev lite lättare och roligare.
Har varit så rädd att man inte kan gå långa promenader med Huey eftersom jag hört att chihuahuor lätt får förslitningsskador. Men läste nu att det absolut inte är ett problem, faktiskt har jag inte läst en enda mening som innehållit förslitningsskador.
Man ska gå ut och gå med dom, dom SKA gå på långpromenader, dom ska leka i snön, dom ska gå ut fast det regnar. Det är helt enkelt en helt vanlig hund och ska behandlas där efter. Huey behöver lika mkt rastning som en stor hund, Så nu blir det långpromenader och absolut inget tidningspapper!
Läste om flera stycken som hade tagit med sina hundar på långa fjällvandringar och långpromenader på 2-3 timmar. Det enda man ska vara uppmärksam på är att de lätt fryser så på vintern så kan man klä på dom så är det ingen fara! Så hej nu slipper jag känna mig som en elak hundägare när jag släpar ut honom i snön och tvingar honom att kissa ute ist för på Tidningspapper...

 

 

Feb. 25, 2013

Hoppla!

Är typ massa jätte awesome trött och har varit ända sedan i morse, vet faktiskt inte vad jag fortfarande gör uppe. Men hade tänkt ändra på det och gå och lägga mig precis just nu. Sen kom jag på er kära bloggläsare, er kan jag juh faktiskt inte glömma!

Idag har jag varit på mission i Nt, ett mission som gick förhållandevis lätt och smärtfritt jämfört med vad det brukar gå. Brukar vara ett himla tjafs! Kommer dock inte gå lika bra nästa gång om 9 månader eller vad det är. Jobbiga grejer det där med piller man måste få ha för att kunna få ngt annat... Höhö.

Annars har det varit otroligt fint väder idag, satt på balkongen och solade en stund på eftermiddagen, var jätte Nice! Satt verkligen och njöt! Så himla varmt och skönt det börjar bli i solen, kan inte vänta innan jag får ta fram alla högklackade vårskor och mina skinnjackor! I do love them<3

Men i morgon har jag ett jäkla mördar pass framför mig. Ska jobba 12 timmar. Vet inte hur jag tänkte när jag tog på mig det, det enda jag vet är att jag ångrar mig nu. Otroligt mkt... Och det är ingenting mot vad jag kommer göra i morgon klockan tre... Oh Damn.... But what to do, what to do?

God natt på er!

Feb. 24, 2013

Tjolahopp!

Dagen idag har inte bjudit på så mkt alls. Jobbade med Elin idag, stackarn. Det enda jag gjorde var att gå runt som en zombi och gnälla. Bara hoppas på att morgondagen blir bättre! Det lär den bli, är juh löön! Så taggad Mohaha! Börjar klockan 3 med så man vet aldrig vad som hinns med innan jobbet!

Dock så är jag lite ledsen... Har inte fått några utav mina räkningar?! Var är dom?? Vem har tagit dom?! Denne någon som gjort det kan gärna få betala dom med, annars vill jag gärna ha dem tillbaka. Helst nu.Tack på förhand du kan lämna dom i min brevlåda. Skämt och sido, vad gör jag om jag inte får dom? Inte så att man har jättemånga dagar på sig..! Jädra adressändring, vi gör så din post hamnar rätt.. Psst tjena! God natt!Visa fler inlägg