Photoshop

Såå nu har jag fattat vad amanda snacka om när hon försökte hjälpa mig och har tillslut, med mkt funderingar installerat Pothoshop. Lite coolt men fattar inte ett piss utav hur man gör men antar att det bara är att testa och lära mig.

Sen kan jag juh ge ett shopping tips nu mitt i julhandeln och det är att att ALDRIG gå och shoppa med två killar. Det är inte okey, lr iaf inte om man faktiskt vill hitta någonting att köpa.

Någonting mer jag kan berätta är att Matte och jag firar 1 år i morgon vilket är lite coolt men typ endå skrämmande typ, tiden har gått rikitgt fort. Men det tragiska är att jag har lite panik för jag har inte köpt ngt till honom och har ingen aning om vad jag ska köpa så lite tips skulle inte sitta fel? Men antar att jag får gå ner på stan efter skolan lr ngt jag slutar 2 och han slutar inte fören 4a så de e chill. Dock hade jag en plan om vad jag skulle köpa men den gick i krach! Aja men nu ska jag fortsätta leka med PS och sen äta glass med varma hallon (A) Och Ett stooort tack till amanda som fixsa så jag fick programmet :) <3Morgon

Nu har jag precis fixat håret klart, vilket inte blev så jätte bra men de får duga. Håller på och äter frukost med, nybakt bröd lr iaf från igår kväl,l räknas de som nybakt btw? Nu får det göra de. Om cirka en havtimme ska jag dra till skolan så har ganska lång tid på mig att göra ingenting och klä på mig så det är rätt nice.

Nu på morgonen är det iaf praktik så hoppas på att det kan gå bra idag för då e de ganska nice, sist så höll jag på med samma uppgift i en och en halv timme för att de va glapp i två kablar! Inte okej,  föstod att ni va jätte intresserade av vad de va för fel så kände att jag behövde skriva det.
Men lär juh uppdatera ngt under dan så de e bara hålla koll men nu ska jag roa mig med att kolla bloggar :)<3
Dock inte dagens outfit utan lördagens men den får duga helt enket.

Kakor

Just nu sitter jag och kollar på Gossip girl och har precis ätit tacos, mkt trevligt. Har hunnit baka Hallongrottor men Mummi med har inte smakat dom än med hoppas på att dom blev goda. Det lite mer tragiska var att jag upptäckte att det var 200g smör i dom så kände mig lite mer onyttig än innan men är det gott så är det! 

I morgon blir det troligtvis julklapps shopping lr någonting liknande med Matte, kanske Jakob kanske även någon mer men det vet jag inget om ännu. Nu ska jag försöka plugga igen och få in något av sakerna jag läser och förhoppningsvis lyckas få bra på mitt prov.

Innan ugnen :)
Visa fler inlägg