God natt... Då!

Min dag idag har som sagt varit ganska seg eftersom jag sovit liite för lite. Men jag har lyckats genomlida den endå. Efter en trupp till Rimbo för att köpa lunch till jobbet i morgon (börjar lessna på snabbmat) så fick familjen Sacklén finbesök... En av min pojkväns pappas vänner äger en helikopter som han bara tog en sväng hit med (?!), dock fick inte jag och Stephan plats (huhu, hade inte sagt nej till en helikoptertur) så vi fick avundsjukt stå och titta på! Min kväll nu hade inte riktigt tänkt sluta så här, men eftersom ngn grinpelle tyckte jag klädde på mig försakta, så blev jag lämnad kvar hemma medan resten av folket åkte och tog ett nattbad. Rätt snällt tkr jag.... Aja, nu blir det tandborstning, kanske lite Vampire diaries och sedan sova. God natt!

Äntligen blogg.se!

Det tog väl en månad, men nu, NU har blogg.se äntligen fixat sin blogg app! Happy? Lite gran då! Så nu kanske det kan få bli lite mer uppdatering och lite mera bilder. Som sagt, rätt glad tjej!

Lördag den 21 Juli - Hemma, men död

God morgon! 
Eller känns mer som god middag, har inte gått och lagt mig än (y). Är så otroligt trött, men man kan juh inte gå och lägga sig nu, kommer bli helfel. Fast jag har faktiskt sovit på båten... Och i bilen, Och på soffan haha! Men är lika trött i alla fall haha!
 
Idag vet jagdonet vad som händer, lär inte bli ngt intressant. Känner egentligen inte alls för att Inte göra ngt alls idag, vill göra många sAker.. Har bara inte kommit på vad än. Måste juh göra ngt roligt på min sista lediga dag!
 
 
Visa fler inlägg