♡ Tisdag den 29:e April - Praktiken osv ♡


Heey!
 
Har typ precis kommit hem från mina kundmöten idag, min bf var supergullig och kom och hämtade mig eftersom jag satt lite fast i utkanten av vallentuna och bussarna går så stört dåliga tider. Så där satt jag och chilla ett tag tills han kom!
 
Har iaf börjat känna mig lite mer säker på mina kundmöten nu, men jag måste lära mig mer om abonnemangen jag säljer. Känns som en självklarhet, men det är inte så lätt som det låter! Det här är helt klart det svåraste jag har gjort. Man måste helt klart utmana sig själv hela tiden och gå utanför sin comfortzon, hatar det, men samtidigt så sjukt lärorikt! Dock samtidigt lite hård press som jag egentligen inte gillar.. men som sagt kämpar vidare! 
 
Min plan är iaf att bli lite mer aktiv här igen, har sinkat efter med både bloggen och Mary kay nu under praktiken, men nu när jag inte känner mig fullt så emo pga den så ska jag sätta fart igen! Ska faktiskt lägga en order nu och ut och lämna lite produkter! 
 
Hoppas ni har en grym kväll! Bye 

 

♡ Måndag den 21:a April - Sol och bokad resa ♡


Hey! 
 
Idag har varit en gryymt nice dag, har varit vid pojkvännens mormor och morfar och legat vid poolen och solat hela dagen, totally Amazing! Passade även på att plugga lite mer på mina abonnemang, dock ska jag fortsätta nu...
 
Sen så var jag och Ankan så sjukt duktiga och tog oss i kragen och drog till gymmet, det blev en snabbis dock, men kändes grymt bra av oss faktiskt eftersom jag har så svårt att hinna med i veckorna. 
 
Har även precis varit massa folk här i the lägenhet och planerat. Vi har nämligen precis bokat en semester till Turket tillsammans ALLIHOPA. Får se hur det går haha, är lite smått nervös! 
Håller tummarna för att det går bra, vi tog iaf samma hotell som jag och stephans familj åkte till förra året, prisvärt och braa. Jag och Ankan blev dock lite besvikna för att vi inte fick igenom vårat hard core hotell.. var typ dubbelt så dyrt.. men endå? Var dubbelt så mkt hard core med så hade varit grymt... Men det här blir nog kanon det med! Hoppas vi för, håller vi tummarna för! 
 
Nu måste jag dock fortsätta med att kolla upp info om mina kundmöten imorgon! Har även ett MK möte som jag är sjukt taggad för! Får inte glömma bort det! Men som sagt ska bli mer strukturerad nu så kmr gå kanon det här! Ni kan juh iaf önska mig lycka till... Hahha
 
God natt på er och hoppas ni har haft en kanon påsk och är taggade för jobb imorgon... haha! Natt natt! 
 
 
 

♡ Söndag den 20e April - Lite uppdatering ♡


Hello! 
 
Nu var det sjukt länge sen jag skrev något här, men har haft så gaalet mkt att göra. 
Började juh praktiken för 2 veckor sedan och det har varit en rätt tuff omställning, har aldrig jobbat så här mycket hahha! Sen att det är så sjukt mycket svårare och tuffare än jag trodde är också en bidragande faktor till att jag totaldäckar direkt när jag kommer innanför dörren och inte gör så mkt annat än sover känns det som!
Så ja har varit lite knäckt dom här senaste veckorna, men det ska det bi ändring på nu! 
 
Jag MÅSTE få mig själv att planera bättre annars kommer det här gå åt skogen. Så det är vad jag ska försöka göra ikv. Planera in när jag ska göra saker, hur jag ska göra det och vad mitt mål är. Tror det kan bli bra! Måste som sagt ha bättre förbredelse. Känns som jag bara svamlar atm och det gör jag säkert, har svårt att tro att ngn annan förstår vad jag pratar om.. men ni kanske gör det lite senare.. när det kommer lite mer uppdateringar om läget... 
 
Nu ska jag dock börja med det jag tänkt mig så får vi se hur det slutar, önska mig lycka till! 
God natt! 
 
Visa fler inlägg