Söndag den 30e - En trevlig helg

 
 

Tjena tjena! 
Har varit otroligt otaggad på att blogga dom senaste dagarna därför har det varit lite dött här, men tänkte ta mig i kragen och vara lite duktig! Har haft det riktigt Nice dom senaste dagarna, jag slutade tidigt i fredags så på kvällen blev det en fisketur i solen med trevligt sällskap. You fick också följa med så han åkte båt för första gången, det var lite läskigt, men tror han tycker bättre om att åka båt än att bada så han var nog rätt nöjd endå. Det gick för övrigt otroligt bra för Fia som kastade ca 10 kast innan hon fick en väldigt stor fisk... Eller ngt... Hon stod iaf och kämpade med det där kastspöet i över en timme innan.. "fisken" låssande. Men va hur som helst väldigt  mysig fredagskväll. 
 
Igår var jag ledig så efter vissa nedgångar under dagen så blev det iaf skolning och bad, och på kvällen blev det poker. Jag vill dock inte säga hur det gick i pokerspelandet, men... Jag var endå rätt bra m jag får säga det själv.
 
Här komm iaf lite bilder från helgen enjoy! 
 

 
 
 

Skräckslagen, men sjukt taggad tjej!


Hey!
Jag var juh på lite hemliga uppdrag för några veckor sedan som jag inte riktigt vågade avslöja vad det var just då. Jag har nämligen kollat runt på olika utbildningar  under våren och fastnade för något som kallas Yh-utbildningar. Det är utbildningar som är mer yrkesinriktade och skapade för att leda direkt till jobb efter examen, de är även lite speciella på det sättet att man inte bara går på betyg utan man går även på en "intervju" typ. 
 
Jag har iaf sökt en yh-utbildning som företagssäljare och var på en introduktion/intervju/ngt liknande för ett tag sen och fick för några dagar sedan veta att jag kom in! Är sjukt glad, skräckslagen, taggad, livrädd, men längtar lite endå..? Så förhoppningsvis kommer jag att börja i skolan igen den 1a september! Woopi woopi! 
 
 

Måndag den 24e Juni

 

Hej!

Igår var jag så less så jag inte orkade blogga. Jag gick hem tidigare från jobbet (för första gången under hela min tid där tror jag) för att jag inte mådde bra. 
Jag har precis gått på en pencillinkur för urinvägsinfektion och under morgonen så började jag känna av det igen... vilket suger eftersom jag inte alls mådde bra av pillrena jag fick! Under dagen blev det iaf bara värre och värre så bestämde mig för att gå hem. MEN eftersom jag mådde blää av pillrena och det inte kändes helt kört än så kände jag att jag tänkte prova alla husmansknep jag hittar! Så nu ska jag shota koncentrerad citron, och äta/dricka grapefrukt. Låter som en rätt bra plan endå tkr jag, håller tummarna på att det fungerar!
 
Men till ngt roligare så tog jag mitt andra utomhusbad idag, badade i stephans mormor och morfars pool, det var inte så varmt i den som jag trodde.. det var inte heller lika varmt ute som under dagen när jag jobbade... Men endå riktigt nice haha. Sjukt vamrt ute trots att klockan var halv 7! 
 
Nu ska jag dock gå och skölja av min ansiktsmask och gå och lägga mig! God natt! :)

 
 
 
Visa fler inlägg