Valborgsmässoafton

Tjena!
Har precis slutat jobba och är på väg till pojkvännens syrra eftersom det är där jag tänkt spendera min valborg.
Har dock inte hunnit fixa mig över huvudtagetvilket suger lite, men det får väl gå eller ngt. Man ska inte klaga över jobb! Sen hinner jag förhoppningsvis fixa mig lite där. Kanske, om jag har tur. Vilket iof inte händer så ofta. .
Jag vill även nämna att jag var grymt smart och åt en köttbullsbaguette innan jag gick så nu kommer jag inte va hungrig alls när vi ska grilla! Smart smart! Ja, annars hoppas jag att ni får en awesome kväll! Bye!
.

Jag kan blogga från mobilen, kan det bli bättre?!

Har precis kollat när min pojkvän och hans vänner har spelat fotbollsmatch, 3 - 0 till Rimbo! Grymt! Nu sitter vi dock och tjockar i oss pizza, tradition! Vet inte vad som händer nu, men solen skiner och humöret på topp så vad det än blir så lär det bli awesome!
.

Torsdag den 26 April

God lunch!
Ska strax ha redovisning på något jag inte alls kan, låter bra va? Näe är inte bra, speciellt inte när betyget hänger på det. F*n säger jag bara.
.
Annars var gårdagen riktigt rolig! Det slutade med att det inte bara var jag som åkte och kollade på innebandy utan 3 coola brudar till! Var riktigt nice eftersom vi inte träffas så ofta, sist jag träffa en av dom var typ 2 år sedan..?
Inte riktigt okej tbh.
Hade som sagt det riktigt nice så det måste göras om! Nu ska jag dock gå och träna lite mera på min redovisning... !
.
Visa fler inlägg