I fjällen!

Nu är jag iaf här,lr har vart i 2 dagar men anyway har inte kommit till en data fören nu. Det är iaf riktigt nice här dock även väldigt kallt för min del. Fösta åket i backen kom jag fram till att jag inte alls är en vinter människa utan känner att jag egentligen borde ha åkt till ett varmare ställe som typ Hawaii? Men trots att jag har frusit ihjäl ett antal ggr och trott att jag inte skulle överlevt dagen så har det varit riktigt kul.

Idag va vi på afterski, grymt drag va det. Sol va det idag också så va riktigt nice att åka. Men kan också säga att det inte riktigt är den skidåkningen som jag är van vid där man går upp kl 7 för att va i backen 8 när backarna öppnar för att sedan åka till 4 när dom stänger. Här går vi upp 10-11 och åker 2 timmar sen äter vi och åker 2 timmar till ^^. Inte för att jag har ngt emot det eftersom det är ungefär så länge jag orkar stå ut med denna grymma kyla!

Ska försöka fixa bilderna tills jag kommer hem men dom ligger på Mattes mammas och pappas kamera så får se hur det går. Får se när jag kommer till en data igen men ha de bra tills dess! <3

Nu åker jag!

Nu ska jag bara plocka undan allt stök i mitt rum, blev lite stökigt efter att jag packade det sista. Men när allt är klart så ska vi åka till busstationen där jag ska möta calle för att sedan åka med han till bussen som sedan går till sälen. GRYMT! Men de fanns faktiskt trådlöst internet där uppe så lär bli lite bloggande där uppigrån med såå lix, så lätt blir ni inte av med mig :) <3

Julens Outfit

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har ätit av julmaten igen så nu e jag sådär äckligt mätt, usch usch.

Men kom faktiskt på att jag kan lägga ut en bild på hur min jul outfit blev. Hade juh lite promblem med att hitta ngt att ha över huvud taget. Men faktiskt så hittade jag den här kjolen långt in i min garderob, vet inte hur fin den va men lite julig iaf :)Då blev de alltså:

  • kjolen från cubus
  • knä strumpor från Åhlens
  • Svarta strumpbyxor från Hm
  • Svart tröja från typ... hm?
  • och ett skärp i midjan från Joy


Visa fler inlägg