Ny duschad

För det första vill jag bara säga att jag hatar att blogga på bärbara datorer. Man råkar alltid, lr iaf jag råkar alltid göra ngt så att all text försvinner och jag får börja om.

Men nu är jag iaf ny duchad och sitter och kollar på tv. Har kommit fram till att det nog blir som jag planerat idag även om jag inte e 100... Hoppas det går bra bara.

Dock måste jag gå nu men hoppas ni får en trevligt kväll. <3

Min morgon var inte den bästa

Tjena! Idag har min dag varit När jag stod och väntade på bussen i morse så fick jag så otroligt ont i magen att jag inte viste vad jag skulle ta vägen. Sen blev det bara värre och värre så ringde min mor som fick komma och hämta mig.

Kan säga att jag va riktigt taggad på skola idag eftersom vi skulle ha riktigt nice lektioner, sen kommer jag även ligga efter hur mkt som helst för lektionerna va rätt viktiga... Men men thats life. 

Mår lite bättre nu iaf, men vet inte om min mage pallar med det jag hade planerat idag... Kanske ska lyssna på mina päron och faktiskt ta de lugnt ibland? Fast och andra sidan blir livet så mkt tråkigare då...

Näe nu ska jag iaf gå och duscha och tänka över vad jag ska göra. Drar till med ett inlägg efter duschen <3

Blåa naglar e väl också coolt?

God morgon! Nu e de snart skola igen som gäller, men tänkte hinna med ett snabbt inlägg innan jag går.

Har som vanligt gått upp för tidigt så fördriver tiden med att måla naglarna och jao blogga. Känner dock att mitt val av färg inte riktigt passar till vare sig mitt humör eller mina kläder. Okej kankse lite till kläderna.

Idag är en rätt nice dag, har två lektioner och slutar vid tolv. Frågan är om det kan bli så mkt bättre än så? Näe de va väl de jag tänkte. Så efter det får vi se vad som händer :)

Nu ska jag gå och hitta ngt coolare att ha på mig, jag säger inte att jag kommer lyckas, men man kan alltid försöka!

Visa fler inlägg