God natt, är trött

Nu råkade det bli så att jag inte åkte hem, men för att iaf skriva ngt litet inlägg så berättar jag här med detta och går och lägger mig. God Natt!

Sola vid poolen är inte helt fel!

.
Nu har jag klippt halva gräsmattan, det råkade nämligen bli så att gräsklipparn typ dog... Inte för att det gjorde mig ngt eftersom då fick jag bara mer tid åt att plugga, vilket jag gjorde i solen vid poolen 8D Helt awsume.
.
Nu ska jag dock gå och göra mig lite lunch innan jag drar ivääg, annars blir det bara att jag äter pizza, viket inte alls är bra. Dock kommer det troligtvis bli det till middag... Men det låtsas vi inte om, inte för fem öre!
.
Ha det bra tills jag kommer tillbaka! :) Bye bye

Klippa gräset och jobba

.
Har precis kommit hem och fått i mig lite frukost, ja det kan tänkas att det var lite sent men eftersom jag verkligen inte orkade gå upp i morse så blev det inte ngn tid kvar för sådant lyx!
.
Nu ska jag iaf dra på mig min nya bikini och gå ut och klippa gräsmattan hihi, efter det ska jag ner och jobba. Ska öppna där för första gången idag ;O Lite scary om jag får säga det själv, men ska bara vara själv i ngn timme så det går nog awesume det :).
.
Ikväll händer dock ingenting, gissar att det får bli lite plugg eftersom pojken ska iväg på annat och inte hade lust att vänta på mig till jag slutat, vilket kanske är lite förstårligt när jag slutar 10..
.
.
Visa fler inlägg