De e inte lätt när det är svårt...
Inte så bra bild men iaf en bild. Kan även medela att det faktiskt inte blev ngt solande idag heller så kanske blir ngn annan dag lr inte alls.

I morgon blir det iaf tandläkaren... igen jäkla rännande där, tror jag är typ favoritpatient där lr ngt...
Annars har jag ingen planering så lär väl bli hemfärd till Ununge och sen har jag ingen aning om vad som händer i helgen lr resten av veckan!

Snart ska jag iaf kolla på tru blood om ca 45 min x) Tills dess ska jag kolla bloggar och leka på facebook medans matte kollar på efterlyst. (??)

Frågor om pengar hamnar på dagordningen och det finns många känslor investerade i skeendet. Priorite...ra din egen dagordning, men med tillräcklig om- och eftertanke.

Ett till hål

Nu har jag varit så här spontan som jag alldrig är och har faktiskt tagit hål i mitt öra. Dock jar jag redan 4 hål men kände att jag faktiskt behövde ett till, sen hade jag juh fått de av Matte i födelsedags present med så hade inte så mkt val.

Drog iaf med mig Fredrik och Steffy dit, sen när grabben häll på att göra i ordning allt sitter steffy där och bah gu JAG e nervös ofta inte du e de? Men de e la tur att man inte e sån där töntig människa som svimmar iaf... ;> <3

Dock har jag ingen bild just nu eftersom jag inte hunnit tagit ngn och just nu gör de för ont för att jag skulle vilja ta en överhuvudtaget (kan även säga att de va de värsta jag gjort, så ont gjorde de faktiskt! Knaka gjorde de me!)

 

Har dock en stav...

Onsdag

Sitter i skolan och ska förhoppningsvis sluta om en halv timme 40 min om jag har tur. Idag blev det iaf mina begiea byxor från Gina, mitt vita linne från hm och såklart min älskade skinnjacka (a) men nu ska jag spela pingis ha de bäst<3
Visa fler inlägg