Omöjliga projekt är inget som hindrar oss!

 
 

God natt typ eller Iaf snart!

Idag känns det som att jag hunnit med sjukt mkt. Lagade faktiskt pannkakor till min pojkvän, dock experimenterade jag lite och bytte lite vanligt mjöl mot lite grahamsmjöl, det blev inte jättegott... Speciellt nte när man gjorde amerikanska pannkakor.. Men äsch, Pannkakor som pannkakor.. typ..
Efter det åkte jag som planerat till min mor och fixade med lite saker, sen mötte jag upp Steff i Nt och gick i butiker. Typ varje butik som hade ngn typ av heminredning (Norrtälje har ganska många kom jag snabbt fram till) och inte nog med det så var det massor utav beslutsångest i varje butik, inför varje köp! Men det var kul haha. Dock var jag mer "på" för att shoppa saker än människan som ska flytta till sin nästan "första" egna lägenhet, iaf som hon får inreda helt själv, vilket jag inte vet om jag tkr är helt rätt, eller ens okej.
 
Sen så började vi med projekt "hej vi dör och kommer dö igen 100ggr innan vi är klara", vilket vi har hållit på med ända tills nu. Vi håller på och målar om alla Steffs skåpsluckor... Det är 30st.. Som ska målas 3-4ggr... Vi har målat dem en.. Haha! Men det var faktiskt rätt kul, vi fick hjälp av Mone me så gick endå rätt fort måste jag säga! Dock är det som sagt lite kvar att göra.. Men bara lite. Så om jag somnar nu, KANSKE jag hinner med ngt av alla dom sakerna som står på schemat. Helst allt men vet nte riktigt hur det kommer Gå.. Så god natt på er ^^'
 

 
 
 

Fredag den 30e augusti - Mysigt sällskap i sängen

 
 

Go morgon!

Idag är jag tydligen ledig, fick jag reda på igår haha, inte helt fel om jag får säga det själv! Planerna är att åka till mamma och kollla på lite grejer.. Sen kanske åka och hjälpa Steff med hennes lägenhet om hon har hunnit städa klart (Städa är inte jättekul så håller mig nog undan tills det är klart hehe).
 
Går även ganska bra med Huey och katten som nu för övrigt heter Zero hihi. Dock är Huey som en avundsjuk storebror som bara ska bråka och vägrar låna ut sina leksake, Sjukt taskig. Så fort Zero hade någon av hans leksaker igår så smög han och tog tillbaka den så fort han fick chansen Haha! För hoppningsvis blir you lite snällare och mindre bråkig snart, tkr lite synd om kissen... Men det blir nog bra :))
 
Nu ska jag gå och laga pannkakor tror jag, med sylt och grädde mumms!
 

 

Vi har blivit med katt

 

Helloy på er!

Igår efter jag kom hem från jobbet hade min pojkvän åkt iväg för att köpa en katt. Han hade pratat om det osv osv, men trodde inte att han verkligen skulle göra det! Så nu har vi inte bara en hund utan en katt också! Är lite delad i om jag tkr det är mysigt eller om jag är livrädd. Vet inte riktigt vad det är att vara livrädd över, men jag känner mig livrädd endå.
 
Han har iaf kommit fram bakom soffan några gånger.. men han verkar trivas ganska bra där. Han kan få va där tkr jag.. Han är typ lika rädd för mig som jag är för honom. Han och You har hälsat lite med.. det går halvbra.. går nog bättre sen hoppas jag. Hela min dag idag har gått lite halvbra, fast den blev väldigt massa bättre när steff kom och hälsa på.
Just nu jobbar vi på att söka upp en säng till henne som inte tar 6 veckor att få hem. Än så länge har vi stått som samtal nr 1 i typ 15 minuter. Det skulle jag också kalla halvbra. Fortsätter den här halvbra dagen med att snart åka till jobbet och att den slutar bättre än halvbra! 
 
Här är kissemissen som inte fått ngt namn än: 
 

 
 
Visa fler inlägg