Hos frisören

Nu sitter jag på salongen och kollar på när Fia slingat sitt hår, hon provade en väldigt annorlunda färg mot vad hon har nu så Jag är jättenervös för att hon ska gå härifrån grönhårig! Haha nej inte så illa! Men jag tror näst an att jag är mer nervös än vad hon är hahaskafferi färgningen blir det klippning hennes del med så det blir nog riktigt häftigt! Sen är det min tur! 
Jag sitter dock fortfarande och funderar på hur jag skflörta med min sligning, vet inte alls vilken/vilka färger jag ska  Ha eller hur jag vill att det ska se ut när det är klart. Det är inte likt mig! När jag går tilfrisören brukar jag veta precis Hur jag vill ha det och bli jättearg när det inte blir precis så. Så Det här är lite jobbigt! 
 
Sen är det en tjej som sitter och får en hårförlägning inlimmad och jag är juh inte alls avundsjuk. Eller så råkar jag vara det! Vill inget hellre än att byta plats med henne! Kan till och med ta över hennes halsfluss (OM jag får förlängningen, annars är det ingen deal) ja jag råkar sitta här och tjuvlyssna, har juh inget bättre för mig. 
 
Näe nu ska jag kolla på bildeomchecka försöka hitta ngn jag kanske fastnar för! 
Kan ty ärr inte få in några bilder :( ska försöka lite mer men jao hoppas inte på för mkt! 
 
 

Tidig morgon med spännande planer

God morgon!
Vaknade klockan 7 idag och kunde omöjligt somna om. Sjukt irriterande när man faktiskt är ledig!

Så nu sitter jag under täcket i min nya fina, men väldigt hårda soffa och har ätit frukost och kollar på Irene Huss. Det är inte så illa det heller i och för sig. Men man blir betydligt piggare av att sova...

Mina planer för dagen är att åka in till norrtälje och slinga håret med Sophia. Är riktigt taggad eftersom jag inte trivs alls med mitt hår eller min hårfärg nu. Dock är jag rädd att jag taggar lite för mycket, det finns risk för att jag sett fram emot det så mkt att jag blir sjukt besviken sen hehe. Så snart kommer Fia och hämtar mig (eftersom vädret gick från att vara väldigt regnigt till att vara väldigt kallt så känns det lite risky att köra med sommardäck) så ska vara med och suporta henne medan hon fixar hennes hår först så är det min tur sen! Kan ta med paddan så kan jag uppdatera live från salongen haha!

Nu måste jag gå och göra mig i ordning. Skulle vilja tvätta mitt hår, det är massa fett.. Men eftersom färgen inte tog så bra sist så vill jag ha bästa förutsättningarna för att det ska göra det nu. Bara så otroligt pinsamt att gå utanför dörren med så här skitigt hår! :( får försöka dra ihop det på ngt bra sätt så det inte syns så mkt!

Ni får ha det så bra så länge! :)

 

Tisdag den 30 Oktober

Hej!
Det har varit lite Dålig bloggning här dom senaste dagarna, men jag har faktiskt haft otroligt mkt att göra! vi har flyttat in och fått i princip alla möbler på plats, Det har blivit jättefint! Det enda som är kvar är kläder och lite småplock. Hur Nice som helst!

Något som dock inte är lika Nice är att jag inte har ngt internet här, vilket har varit en del av min bloggfrånvaro. Vet inte heller riktigt hur jag ska lösa det på bästa sätt, tror att jag kanske ska försöka skaffa internet till min padda, men tror det får bli till nästa månad. Får stå ut med att dela mitt internet från mobilen så länge. Stört irriterande dock...

Men nu ska jag sova, har massor utav saker planerade i morgon! Men det uppdaterar jag er mer om då! God natt! :)

Visa fler inlägg