Fredag den 27e September - Träningsångest!

 
 

God morgon

Min plan om att bara ligga i sängen hela dagen gick sådär. Klockan 8 var jag klarvaken och You kände att han inte heller ville sova ängre. Så nu ligger vi i soffan och tar det lugnt ist, rätt nice det med iof, men blir så sjukt rastlös! Kan inte bara sitta här, fast jag samtidigt är för lat för att röra på mig hahah! Jag borde verkligen klä på mig och gå ut och springa, men det är så kallt! huhuhu ångest. 
 
Hmm alternativet är att köra lite öningar här hemma.. men skulle vilja gröra båda... Nej nu ska jag köra! Go Go Go! På med kläder och mössa bah! Måste dock fixa lite musik på mobilen... Lets do this! 
 

 
 

Torsdag den 26e September - After school

Bild Lånad av Gabsandberg @instagram

Helloy!

Kom hem från stan för en ett tag sedan, var i skolan idag och körde en nervös Hisspitch och efteråt gick vi till Fridays på "after school" hahah! Var riktigt nice, hade dock gärna stannat längre, men får bli en annan gång, för jag hoppas att det blir en annan gång (!). Kanske ska fira lr trösta oss efter Tentan om 3 veckor? Lär behövas hahah så sjukt nervös redan nu! 
 
I morgon ska jag bara ta det lugnt, har inga "panik" uppgifter som ska vara klara till måndag, så ska i princip bara ligga i sängen hela dagen och läsa boken. Så mysigt! Lr juste... Hade planer på att springa... det får bli på eftermiddagen, behöver ta det lugnt en dag! Men vid 3 ska jag åka en snabbis in till Norrtälje och förhoppningsvis hitta ngt kul inför helgens planer. Så får se om jag lyckas komma hem med något kul! 
 
Nu ska jag ligga och må dåligt lite, tog en Cider på Fridays som min kropp vill förklara att den strejkar mot. Tror alltid att en cider inte spelar någon roll, men det gör den! Den spelar tydligen sjukt stor roll! Så snälla nästa gång jag säger att jag ska ta en cider, kan ni stoppa mig då? Eftersom jag tydligen inte har hjärna att fundera ut det själv! God natt på er! 
 

 
 
 
 
 

Onsdag den 25e September

 

Hello!

Ska snar börja laga lite middag, ska försöka mig på Lasagne för första gången hemma, (har gjort det på jobbet, men där är allt så mycket lättare) Jag har dock ingen stor ungsform så måste avända flera små haha, lär ta ett tag.
Jag återkommer om hur det går.
 
Fick även hem mitt mecenatkort idag med massa studentrabatter, det jag väntat på hur länge som helst och nu 2 dagar efter jag köpt min mobil får jag det! Awesome! Men ska fixa ett nytt abonnemang iaf och kanske lite andra saker, får se vad dom har för roligt! 
 
Var juh även på Yoga idag för andra gången i mitt liv, var faktiskt sjukt nice! Hela kroppen känns mycket mjukare och lugnare haha. Men det var inte så jobbigt som jag hoppats så var inte riktigt "nöjd" efteråt. Jag var typ full av energi så sullle nog vara bra med ett annat pass innan och sen avsluta med Yoga, det skulle nog va kanon så det får det bli nästa gång! Låter väl som en bra plan! 
 
Nu ska jag börja med Lasse så önska mig lycka till, är lite nervös hahha! 
 
 

Visa fler inlägg