Planer och Läxor till tusen
Nuu sutter jag i skolan och har Naturkunskap. Ska svara på frågor om universum så är inte så otroligt jobbigt faktiskt. Efter detta ska dock jag och amanda sätta våran plan i verket, rätt crullt om jag får säga det själv, hoppas bara att planen fungerar som jag vill!

Kan även säga att dagen idag inte är så intressant efter skolan, ska bara hem och försöka (verkligen tvinga mig själv) att plugga. Jag måste verkligen. Nu har jag lix

Naturkunskap
Svenska släktforskning
Historia x 4 uggifter
Prov i Naturkunskap
Matte 5 sidor

Visst låter det roligt? Jag tror jag vet vad mina två studiedagar på Tosdag och Fredag ska ägnas åt...Så här fin är jag idag... Inte alls så vackert med andra ord.

Inget bredband och inget vackert hår kan det bli värre?

.
Sitter här och har lite (mycket) ångest över att behöva gå till skolan i morgon, är faktiskt nästintill rädd hahah! 
Dock har jag en plan på G. Förhoppningsvis så kanske jag även får in en Amanda på planen också vilket skulle va sjuukt nice, men man vet aldrig med henne! :) Dock brukar hon kunna hålla sig framme om det handlar om hår hehe.
.
Men för att inte avslöja hela planen så tkr jag vi lämnar det nu.
För övrigt när det gäller mitt sims spelande och mitt Historia skrivande ser det rätt dött ut på båda delarna. Jag hatar verkligen historiaaa, kan inte hjälpa det :(:( Men behöver verkligen ha de så måste ta mig i kragen! Typ I morgon, imorgon ska jag göra den! lov... fast att lova kanske är liite för seriöst.. Nja vi säger att jag verkligen ska försöka ist. Men tyvärr har jag ingen bra motivation eller självkontroll (heter det så?) så känner att det kommer gå åt helvete :)
.
Sen kan jag även säga att jag kommer vara en väldigt ledsen människa i morgon. Det är juh så att vi har bytt bredbandsleverantör, men de nya grejerna vi fick funkade inte så vi va tvungna att skicka tbx dem. Problemet är bara att vi inte fått tbx grejerna och det andra bredbands skiten går ut i morgon?! SÅ kommer få sitta här UTAN INTERNET?! You see my problem? (!)
Vill bara att ni ska känna lite samma stora sorg för mig som jag gör. Ni kan väl iaf försöka? Nehe inte det nej...! Då tänker i alla fall jag sitta här och tycka synd om mig själv! Ha det gött och god natt!

I stallet?

.
Har precis kommit hem från stallet (?!) Va hur länge sen som helst sedan jag va där och faktiskt red? tror det är närmare två år nästan faktiskt ;O
.
Men faktiskt så var det rätt kul även fast hästen jag red inte ville riktigt som jag ville hmm...
Men iaf nice nice, blir förhoppningsvis fler gånger.
.
Ikväll vet jag dock inte riktigt vad som händer ikväll.
Antingen blir det till att plugga igen alla de där äckliga historia uppgifterna som bara ligger där och försöker få mig att känna mig dålig.. Eller så blir det till att försöka fixa så jag kan få ha sims på datan igen :D
Kände att alternativ två kändes så mkt roligare?
.
Jaja får se hur det blir helt enkelt :) See you later :)
.
Visa fler inlägg