One tree hill nästa

Nu ska jag svulla chips och tvinga matte att börja gilla one tree hill (A) Tror inte riktigt jag kommer lyckas men kan iaf försöka ^^ Så god natt på er folk<3

Hemma igen

Nu är jag hemma hos matte igen och har precis ätit tårta (A) Firade fredrik så deras farmor och farfar va här när jag kom hem och va helt mupp från dansen, great (Y)

Men de va faktiskt lite kul att dansa idag så de va iaf nice. Resten av dagen kommer dock suga eftersom de inte finns ngt att göra. Faktiskt så kommer typ hela mitt lov suga eftersom jag inte har NÅGONTING planerat? Jag brukar alltid ha massa saker att göra juh... :(

Men får hoppas på att ngt kul händer iaf annars dör jag...! <3

En förstörd sovmorgon

M o r g o n! Snar är bär det va till dansen, har försökt tagga men still inte så taggad tbh x) Men de blir som de blir man kan juh lix inte annat än skämma ut sig?

Idag ska rasmus va här med matte så vet inte riktigt vad jag ska gära om jag drar ngn annan stans lr ikke, men om elin hänger med så blir det en natt till här.

Sen kan jag berätta att jag verkligen INTE är glad på Rasmus. Han ringde Matte kl 9 på morgonen på en SÖNDAG  för att säga INGENTING?! Mm och jag hade inte varit upp till kl 3 och planerat att verkligen sova ut till kl 11 nej nej då inger Han och väcker mig så att jag inte kan somna om fören HALV 11?! KUL? Svar NEJ!

Så de va allt jag ville säga.
Visa fler inlägg