Inte som man tänkt sig

Som sagt vilken tur det var att jag inte berättade vad det faktiskt var Steff och jag skulle göra eftersom det som vanligt inte fungerade. Men just nu sitter vi här iaf och har precis varit duktiga och sprungit ist, nästan lika bra typ.
.
Nu ska jag dock sova eftersom jag har praktik i morgon och börjar klockan sju! God natt på er!

Kan bli awesume

Idag som alla andra dagar är jag en väldigt trött männsika, därför tänkte jag efter det här inlägget lägga mig i sängen och fortsätta kolla på mina älskade The Vampire diaries avsnitt, låter väldigt skönt i mina öron :)
.
Idag är det iaf så att senare ikväll har jag en Dejt med min vän Stephanie, vi har lite planer som vi ska utföra osv hihi. Dock tänker jag inte avslöja dom ännu eftersom man aldrig vet vad som händer innan ikväll. Önska oss lycka till!
.
Ha en trevlig dag folk! :)

För att göra bloggen lite roligare

Bara för att försöka göra bloggen lite roligare så tänkte jag försöka mig på lite nya saker, tillexepel så tänkte jag börja lägga upp veckans tips. Jag hade tänkt dela med mig lite av saker som jag läser/fått veta på annat sätt, inte så stora saker men skaer alltid som kan vara roligt eller bra att veta.
.
Så till exempel kan det se ut såhär:
.
... om man duschar ur håret i kallt vatten innan man hoppar ur duschen gör det att håret blir både starkareoch får mer glans?
.
Anledningen till det är att porerna i hårståret öppnar sig när man duschar i varmt vatten, vilket gör att det blir yvigt eftersom hårstråts fjäll som sagt är öppna.
Men om man duschar av sig i kallvatten sluter sig "fjällen" (dvs porerna i hårstret) och gör att bla balsamet kan vara kvar ocv verka inuti hårståret.
På så sätt blir håret starkare och eftersom fjällen sluts så upplever man inte den där yviga känslan i håret.
.
Det gör också att håret inte blir fett lika snabbt.
.
.
Hoppas ni är nöjde med svaret och ni kan gärna kommentera om vad ni tycker om idén :)
Visa fler inlägg