Jag har världens grymmaste vän!

Min helg tillsammans med Stephanie var hur bra som helst. Stephanie jobbade till 15 så jag åkte in och tänkte möta henne på hennes jobb. Jag har dock aldrig varit på hennes jobb, men jag menar hur svårt kan det vara, det kan inte finnas så många Elite hotell vid humlegården. Så jag gick dit GPSen visade, dvs Elite plaza, tyckte det var lite knas för jag vet att hon jobbade på Skandic plaza förut och borde känt igen det då. Så jag ringde henne och sa "hej jag är på ditt jobb,  var är du?" Då hon svarar, "Nej jag är här och jag ser inte dig, var är du?" Då har jag gått till fel! Dock var det så bra att det var hotellet hon faktiskt bokat rum på så jag kunde bara sätta mig i en stol och vänta!
 
Stephanie hade bokat bord på Publico så när vi var klara tog vi en yber dit. Första gången jag åkte yber och kan väl säga att man får vad man betalar för, men jag menar vi kom fram torra och hela så har
faktiskt inget att klaga på ändå! Maten var hur som helst jättegod. 
 
Efter det snurrade vi runt på lite olika ställen och träffade flera trevliga människor! Jag har alltid haft något emot att gå ut i stan,  men jag hade verkligen riktigt kul! Kanske va för att vi faktiskt kom in överallt haha! Ruskigt kul iaf, och måste helt klart göras flera gånger! Här är lite bilder från kvällen : 
 
 
 

Lördag den 23:e Januari

Lördag idag och det är min lediga helg så otroligt skönt! Det hade väl varit ännu mer amazing om man hade varit frisk också, men man kan inte få allt så jag är ändå galet nöjd!
 
Imorse/under förmiddagen har jag varit och kollat på fotbollscup nere i Rimbo, var lite mysigt faktiskt! Gick ändå ganska bra för dem. 
 
Nu är jag på väg och ska träffa Stephanie, hon fyller år imorgon så hon har planerat en Girls night Out. Så tydligen ska vi bo på hotell och gå ut och äta middag, låter hur najs som helst tkr jag! Vi får se hur kvällen  slutar haha.. ngt jag vet är att deta aldrig brukar bli som vi planerat iallafall! 
 
 

Terroristbaciller

Idag känner jag mig vuxen. I morse vaknade jag upp med både halsont och huvudvärk, igen, riktigt surt! Så idag lyssnade jag på min kropp istället för att bara köra på som jag brukar göra, så jag stannade hemma från jobbet. Är riktigt jäkla less på att vara sjuk så om jag faktiskt vilar i tid så kanske jag kan bli helt frisk lite fortare. Förhoppningsvis. 
 
Något som har gjort mig irriterad och rent utav förbannad i veckan är folk som går till jobbet fast dom är sjuka. Då menar jag inte sjuk som i att man känner sig lite hängig utan sjuk i som att man hostar, snorar och där man själv vet att man är en vandrande bacillbomb! Jag tkr det är så respektlöst! Jag om ngn vet hur jobbigt det är att vara sjuk och sjukanmäla sig, men när man är så sjuk så är det bara idiotiskt att gå till jobbet och riskera att smitta alla andra. GAHH vad irriterad jag blir!  Nu säger jag inte att det var den här människan som smittade mig, men det kan det lika bra ha varit. Eller ngn annan av mina kollegor. Så från och med nu ska även jag tänka lite mer på det när jag överväger att vara hemma lr inte.
 
Men i alla fall så har jag haft en riktigt skön dag idag och bara njutit av solen i spillersb idag. Jag kan inte riktigt beskriva hur mKt jag längtar efter ljus, värme och sommar! 
 
Visa fler inlägg