Tankar och Idéer...

Btw när jag endå sitter här... 
 
Har lite ångest över att jag fortfarande inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Det var endå ett halvår sen jag tog studenten och jag har fortfarande ingen aning om vad/hur jag ska göra! Ngn som har samma problem? 
 
Eller egentligen har jag en plan, problemet är att jag inte vågar ta steget att göra det, mest för att ja vet allas reaktion och vad dom kommer säga. Jag vet att man inte ska lyssna på vad andra tycker, men sist jag hade en ide om vad jag ville göra med mitt liv så lyssnade jag inte på NÅGON utan var fast besluten om att det var världens bästa idé. Se vart det tog mig. Jag plågade mig igenom 3 år av studier som jag absolut inte har ngt intresse av och belv något som jag enligt mig själv inte tror jag pallar med (mest på grund av att man går runt och är dammig 24 timmar om dynet och ser ut som ngt hunden släpat in, och ja det är viktigt för mig att känna mig... iaf lite bättre äb så), men okej lite andra anledningar med. Så det jag försöker säga är att man kanske ska lyssa på vad andra säger, iaf lyssna på deras åsikter och tänka igenom dem och sen fatta ett beslut? 
 
Men Nu har jag en idé som har med ngt jag alltid velat göra, men alltid blivit tillsagd att det suger. Men gör det verkligen det? Är det inte alltid vad man gör det till? Är inte det viktigaste att ha gnistan, viljan och ambitionen att bli bäst som egentligen är det vinnande komceptet att faktiskt bli någonting? 
 
Jag har många saker som jag skulle kunna tänka mig, men med mina betyg så begränsas jag ganska mycket... Är det inte bättre att faktiskt göra det man vill som man har möjlighet till än att sitta och vänta på att en möjlighet ska hoppa i famnen på en? Ska man sitta och hoppas på komma in på en skola där man kan utbilda sig till ngt man kan tänka sig att göra, eller ta tag i det och faktiskt göra det man velat en väldigt lång tid?  Låter egentligen inte som ett jättesvårt val... Men tyvärr är det lite svrare än så... 
 
Med tankar som snurrar fortare än vad jag klarar så Checkar jag ut!
 
 
världens bästa bild i know... hehe 
 
 

Torsdag den 27e December

Hey! 
Gårdagens planer blev inte som jag tänkt mig, så min sista lediga dag spenderades i soffan hela dagen, tittandes på film! Ganska najs det med om jag får säga det själv!
 
Dagens aktiviteter blev dock lite roligare, efter jobbet så åkte jag till Jobbet med lite coola människor för att spana in mellandagsrean. Men jag förstår aldrig att jag aldrig lär mig, ja blir alltid besviken. För det första är typ 1 av 10 plagg värda att kolla på, sen är 5 av 10 plagg fel storlek, sen är hälften av det inte ens rea varor utan dom råkar bara hänga där endå. Suck. Sen känns det lite som att dom gömmer kläderna som man egentligen vill ha? var inne på en affär som jag sett en tröja jag velat köpa för typ 1 vecka sedan, nej då finns inte den utan är utbytt mot massa konstiga kläder som jag inte förstår hur ngn kan ta på sig. Förstår inte detta.... 
 
Men iallafall, kom hem med lite kläder endå! Det blev 2 tröjor, en stickad från BikBok som är supermysig och sedan hittade jag en supenice på Stadium som jag tänkte springa i, i vår. Hittade även en BH från H&M för 50:-, vet inte riktigt om den är rätt storlek dock.. men det visar sig haha! Sen blev det ett par sånna här jättesköna ballerina strumpor och en ny hårspray! Kan inte vara utan hårspray på Nyår! 
 
Så här ser dom ut: 
 
 
 
 

Onsdag den 26e December

 
God morgon och God jul i efterskott! Bättre sent än aldrig? 
 
Har haft fult upp dom senaste dagarna, i söndags firade jag jul med min pappa och alla där hos min farmor och farfar.Var väldigt trevlig, med god mat! Sen bar det av till Stephans pappa där det också serverades god mat och sen blev det uppersittarkväll med bingolottsspelande. Så irriterande, hade fyra nummer i rad på fyra stycket och kunde inte vinna på någon?! Är lite sur på bingolotto... när man väl sätter sig och spelar så kan de väl göra så man vinner ngt åtminstone? Speciellt när man sitter uppe och genomlider HELA programmet fast man bara vill spela de 3 spelen som håller på i 10 min, MAX. Så nja... vad är en shoppingresa i New York mot underbara shoppinggatan i Norrtälje... Har juh egentlign inget att klaga på... 
 
Sen på julafton var det först firande hemma hos pappa, sedan bar det av till Stephans mormor och morfar där det var ännu mer mat och ännu mer julklappar! Dock så var det jättehemskt, hade rimm på en av mina julklappar.. Ni vet den där känslan när man ska stå inför hela klassen och redovisa? Precis så kände jag mig, jag höll på att dö! Vet inte ens om ngn hörde vad jag sa hahah! Men, men sånt är livet. Sen hade dom även en jätteläskig regel, att när man fick ett paket så var man tvubngen att öppna det innan ngn annan fick öppna sitt. Vilket gjorde att ALLA kollade på en när man öppnade! Fick typ senskräck och grejer hahah! Men överlevde även det. 
Hade faktiskt en riktigt kul kväll kan jag nog sammanfatta det med! :)
 
Sen igår var vi hemma hos min mamma (förstår ni att man är trött på allt åkande hahha) och firade med mina kusiner mf. Hade även där vädligt roligt och trevligt med allt knasigt folk! Tråkigt att man inte träffar dom så ofta bara!
 
Blev ett väldigt långt inlägg det här... Tror jag skriver ett nytt om dagens händelser lite senare.. haha Hej då på er så länge! :)
 
 
 
Några av dom grymma julklapparna jag fick! :)
 
 
 
Visa fler inlägg