Som en helg ska vara

Hejsan folket!
Har varit så trött efter praktiken så jag har total däckat på bussen, snarkat har jag säkert gjort också haha, Men inte idag! 

Min helg har varit en riktigt kanonhelg! En sådan där helg fullproppad med planer, precis som jag älskar att ha dem! 
I fredags hade vi "Gruppaktivitet" i Andromedas eventgrupp, gu va kul med gruppaktivitet tänker ni, men ack så fel ni har! 

Jag fick faktiskt sovmorgon på morgonen och mötte upp folket i Norrtälje, då vi skulle ut till Räfsnäs, Närmare bestämt ut till Linns Egna Ö! Så vi tog en transportbåt ut, väl där satte sig iof folket iof att jobba det första de gjorde, arbetsnarkomanen som de är (hör lite till yrket haha). Men klockan 5 var det slutjobbat och vi började med Linns fina 3kamp som hon hade satt ihop, gren nr 1: Gissa spritsorten! Behöver jag säga mer än att vi inte kom till sista grenen?
Men vi hann med luftpistolsskytte och jag måste nog erkänna att jag inte är helnöjd med min prestation då jag faktiskt gått på skytte.. Iof med gevär och inte pistol, så tänker skylla på det! 

Kvällen bjöd även på grillning, vedeldad bastu och en hel natt bestående utav dans. Hade en sjukt bra kväll så jag tackar sjukt mkt för att jag fick följa med! 

Lördagsmorgonen var kanske liite jobbig, men helt klart överkomlig, solen och havet hjälpte till! 

När jag sedan kom hem hade min pojkvän mf planerat in grillning och fiske ute i skogen så det var bara samla nya krafter, klä på sig och traska ut! Men det var så galet mysigt med hamburgergrillning med marshmallows och lite annat godis grillning som efterrätt så jag är glad att dom tvingade ut mig! 
Här är några bilder från helgen:Lite grillning:
Onsdag den 8:e April - Remember you only live once

Hej där! 
Vet att det var länge sen jag uppdaterade igen, men till mitt försvar så har jag varit på varmare breddgrader och roat mig, nämligen på Gran Canaria! Var så skönt, tänkte berätta lite mer i nästa inlägg!

Idag har jag gjort något som länge stått på min bucketlist, men som jag liksom inte tagit tag i! Som tur va gjorde mina vänner det och gav mig det i födelsedags present, vilket gjorde att jag faktiskt inte kunde banga! 

Så nu är jag lite mörbultad, men  imponerad efter en timmes prova på poledance! Var sjukt kul dock lite generade och galet svårt haha! 

Eftersom det var en prova på gång så var den lite mer avancerad än starten på ex en grundkurs för att man ska hinna få prova på flera olika saker. Vi fick prova några olika skruvar och piruetter och jag trodde faktiskt det skulle göra ondare än det gjorde. 

Det har varit vilda diskussioner ang det här hemma hos mig med många åsikter och synpunkter. Medan jag enbart ser det som en kul träningsform finns det andra som tkr det är otroligt sexuellt och opassande. Efter den här träningspasset är jag endå berädd att att lägga mig mitt imellan. 
Jag förstår självklart vad man menar med sexuellt och kanske även opassande i vissa situationer, men det beror ju på vad man vill göra med sina kunskaper! Men att träna poledance tror jag kan få en att öka sin självkänsla på ett lekfullt och roligt sätt samtidigt som man får en kroppskontroll som är helt crazy. 

Jag skulle älska att träna det då jag både gillar dans och styrke träning, dock är dansbiten min svaga sida. Men jag rekommenderar verkligen alla som någon gång funderat över att prova, gör det! Helt klart värt besväret! 

Visa fler inlägg