Tisdag den 23:e December - Uppesittarkväll

Hej där!
Här sitter jag och kollar på Bingolottos uppesittarkväll, ja det låter kanske lite gammalmodigt, men det är tradition och grymt mysigt! Jag vill nog även gissa på att jag inte är ensam hihi! 

Dock känner jag att jag börjar bli lite rastlös, det är lite för lite bingos, lite för lite vinster och lite för lite Hellenius i rutan för min smak! Men Annars är det super haha. Hellenius gör juh faktiskt hela programmet!

Nu ska jag fortsätta min uppesittarkväll och vänta på fyrans bingo. Lär få vänta ett tag eftersom uppesittarkvällen håller på till 00.00, men det må vara. 
Efter det ska jag spendera natten me att baka en cheescake. Under något svagt ögonblick lovade jag att göra en julcheescake till julafton

 så tänkte de kan jag göra imorgon, superbra kändes de. Tills jag kom på att den ska stå i kylen i 5timmar..! Önska mig lycka till!

God jul på er! 
Lördag den 20:e Decemver

Helloj! 
Råkade vara superlänge den jag skrev nu, det har som vanligt varit fullt upp hahah! Har jobbat ganska mycket, både med Mary Kay och i Finsta, sen examensarbete på det! Men jag klagar absolut inte, det är roligt när de e mkt på gång speciellt när jag känner att jag faktiskt hinner med! Det har dock varit stunder jag haft lite panik! 

Annars är de snart julafton och jag har några julklappar kvar! Är som vanligt ute i sista stund och är lite orolig för att julklappen till min pojkvän inte ska hinna komma.. Eftersom han inte fick ngn förra året (tänker inte gå in på detaljer, men det blev inte som jag tänkte mig) så känner jag att jag nästan Måste ha en back up! 

Men är ledig imorgon så då blir de till att försöka köpa de sista klapparna! Har.. 3 kvar tror jag så det borde jag klara. Återkommer helt enkelt imorgon med ett resultat! Så länge får ni en bild från min träning jag genomförde ngn gång under veckan. Har varit alldeles för lite träning! Illa Madde, illa!


Torsdagen den 4:e December

Hey there! 
Det gick inte så bra för mig i Tisdags, det gick faktiskt superdåligt hahah! Paketet jag väntade på kom inte förrän senare under dagen så alla mina planer sprack! Mindre glad var jag, men då varken jag eller Sara hade några planer för onsdagen så skönt vi helt enkelt fram planerna. 

Så det blev helt enkelt så att onsdagen bjöd på espresso house fika med planering, shopping och sen träning som avslutning kändes faktiskt riktigt bra! Var galet trött efter gymmet så blev nästa besviken när jag vaknade och inte hade någon träningsvärk, men lugn bara lugn den har kommit nu! Big time. 

Sen vill jag även säga att jag var på en till LIA-intervju idag och det kan faktiskt ha varit en av de bättre (för att inte säga för mycket) intervjuerna jag gjort, kändes riktigt bra! Får dock se hur det går, var ett stort företag med många ansökningar så har inte för höga förhoppningar. Men det kändes bra! Dock måste jag börja kolla med de andra jag varit på och se vad dom har för tankar.. Nervöst, ja lite.. Får se hur det går, håll tummarna! Visa fler inlägg