Jag har gått och blivit housewife

Idag har jag lekt hemmafru/2 barns mamma. Jag är barnvakt åt mina systrar den här veckan medan föräldrarna i huset är i Barcelona och roar sig. Så idag har jag skjutsat till skolan, hämtat från skolan, hämtat från fritids, skjutsat till träning och hämtat från träning. Okej den sista lejde jag bort så jag slapp åka till Täby på min lediga dag, men still sjukt mkt skjutsande! 
 
I mellan det här har jag även fixat frukost, mellanmål, lunch och middag x2. Sen allt däremellan som borsta tänderna, natta och trösta har jag också klarat. Känner mig ganska duktig om jag får säga det själv!
 
Har faktiskt hunnit slappa lite ute i solen också. Josefin kom även förbi och åt lunch med mig, har varit jätterastlös och känt mig väldigt ensam under dagen så behövde lite lunchsällskap hahha! Det är den största nackdelen med att jobba helger, man är ledig när alla andra jobbar... 
 
Nu kom folket tillbaka från Täby och träning så nu blir det middag nr 3 och sedan slapp i soffan framför ng bra film! 
 
 

Nothing can bring you peace but yourself

Idag har jag försökt att ladda upp krafterna inför min jobbhelg, min dag har till största delen bestått av tvätt och serietittande hehe. Det var en klok människa som sa till mig att det är okej att bara ta det lugnt och inte göra något alls ibland, jag brukar inte riktigt hålla med på den punkten alla gånger, men idag kände jag att det passade väldigt bra. 
 
Okej då, jag har gjort lite mer än så. Jag provade att springa en ytterst kort sträcka imorse, mest för att känna hur det kändes. Har haft trassel med halsen igen så har inte vågat träna kondition på superlänge, men nu vill jag komma igång! Det kändes faktiskt ganska okej, får se vad min hals tycker imorgon bara.. men annars ska jag banne mig komma igång nu! Passade även på att köra lite styrka i källaren också, så vill nog ändå säga att jag varit lite duktig! Körde även där bara ett superkort pass, men det är en bra början..
 
Imorgon är det jobb 12-19, ett helt okej pass. Sjukt skönt att få sova ut en dag till! Hoppas ni får en grym fredag! 
 
 

The secret of being happy is accepting where you are in life and making the most out of every day.

Idag har jag verkligen tagit vara på min ledighet! Jag började med ett inbokat bankmöte på morgonen, som gick kanonbra. Sen åkte jag till Spillersboda och spenderade lite kvalitetstid med Huey fram till lunch, då jag hade en dejt med Martin. En lunch som sen avslutades med varsin glass i solen, supermysigt! 
 
Efter det träffade jag Tommy nere på stan. Tommy är en sån här typisk "småstads gubbe" (ursäkta uttrycket Tommy hehe), men en som nöjer sig med kläderna man har tills de i princip faller sönder för att de är för urtvättade och överanvända. Så idag tvingade jag runt honom på Norrtäljes gator för att införskaffa sig lite sommarkläder. Vilket faktiskt gick riktigt bra! Av en slump gick vi in på Hallonsoda, och det var ända butiken som faktiskt hade något som passade... så vi shoppade halva butiken! Alltså en typisk "småstads gubbe" = handlar inte gärna ofta, men när det väl handlas, då jäklar! 
 
Imorgon däremot så ska jag tvärt emot idag bara ta det lugnt! Det ända jag har planerat in är att tvätta, städa mitt RUM (dör lite haha) och sola eller köra lite brun utan sol. Beror lite på vädret! Vi håller tummarna på att det blir soligt iaf ngn del av dagen.. då kan man juh göra lite av båda hehe!
 
 
Visa fler inlägg