Lördagskväll

Hej!
Min kväll har trots mina saknade planer varit riktigt nice. Har spelat kort och druckit vin, det bästa av allt var att jag vann över min kära pojkvän, det mina damer och herrar, det är värt mkt!
 
Jag har även beställt hem lite coola saker som jag blev tipsad om på jobbet idag, kan juh inte lägga in bilder så Berättar med om det i morgon!  :) 
 
I morgon har Jag annars tänkt att ha en ta hand om mig själv dag, DET BEHÖVS! Känner mig som en zoombie, går runt med ringar djupa som Atlanten under ögonen och ett hår som jag inte ens vill tala om! Usch nej så det är man första planer för i morgon, Sen ska jag kanske även agera frisör om planerna går som jag tänkt, hoppas på det. :) 
 
Nu sk jag lägga mig i sängen och kolla på the mentalist, riktigt grym serie, om tkrCSI och sånt stuff e bra så rekommenderas denna starkt! 
 
God natt på er! 
 
 
 
 
 
Lite bilder på galningars som badade idag! (lyckats ladda upp några bilder, hoppas det uppskattas) 

Lördag den 30 juni

 
Har precis kommit hem från jobbet och vet ni vad? I morgon är jag ledig! Wiie! En dags ledig het är inte fel, två hade inte suttit fel det heller men vem är kinkig? 
 
Har inga direkta planer för kvällen som vanligt, men har iaf några idéer, en rätt bra början tkr jag. Så får se vart det leder! :) nu ska jag dock fortsätta kolla på när min pojkvän arbetar, han håller på och målar huset hehe. Grymt söt är han med färg i hela ansiktet haha. 
Ni får ha en grym lördagskväll :)
 

Min fredagskväll

 
Hej! 
Har precis kommit hem från pojkvännen och ligger nu i min egna säng för första gången på.... Rätt länge. Dock klagar jag inte så mkt eftersom hans säng är lite större än min, men åh andra sidan så klagar jag inte över min egna heller! 
 
Hade annars en rätt nice dag på jobbet, var lite orolig över hur den skulle bli eftersom jag tänkt fråga om ledigt några dagar och vi är redan nu lite lite folk på jobbet, men det gick jätteBra så är lite små lycklig :). Varför jag tänkt ta ledigt tänker jag dock inte avslöja riktigt än... Men snart så! 
 
Kvällen har iaf spenderats med en mumsig fruktsallad, kortspel och färgning av hår. StephNs lillasyster ska gå från mörkbrun till blond hehe. Har dock bara en förebild ensålänge, hann inte ta en efter men ganska långt ifrån klart fortfarande höhö.. 
 
Men nu ska jag sova, jobb i morgon med... Men slutar tidigare i morgon iaf så det blir skönt! 
 
Visa fler inlägg