♡ Fredag den 30:e Maj - Pluggdag ♡

Hello! 

Är hemma idag har varit det nästan hela veckan, åkte hem i måndags eftersom jag fick så sjuukt ont i magen, har gått upp och ner hela veckan, men förhoppningsvis börjar de bli bättre! 
 
Idag är planen att fortsätta kolla på min ny gamla serie Veronica mars och sitta nerbäddad i soffan hela dagen. Men har även en Checklista över dagen med lite nyttiga saker. Jag ska bla plugga in mitt säljmanus och Phonera, känns inte jättelockande, men behövs! På Måndag när jag kommer tillbaka är det 200 procent som gäller för att komma ikapp det jag missat denna vecka och då måste jag vara förberedd! Så fullfart!
 
Känner även att jag måste börja skriva på mitt skolarbete, LIA presentationen, den ska vara klar om mindre än 2 Veckor och jag har inte ens börjat Yaaay! 
 
Hoppas ni får en kanondag! Bye!
 
 
 
 

♡ Söndag den 18:e Maj - Fiske i Solen ♡


Hej på er där ute! 
 
Jag hoppas iallafall att ni har spenderat lite tid ute idag, har varit helt underbart väder! Jag är lite besviken på mig själv dock då jag inte gick upp förrän klockan 11.. Hade ställt klockan på 10, men när jag väl skulle upp så var det omöjligt, sängen var så otroligt skön..! 
 
Men när jag väl kom upp och lyckats sparka upp pojkvännen så blev jag övertalad att åka med och fiska. Jag ska nog erkänna att jag inte var 100 procent med på idén, men sen när jag fick åka med utan att bli tvingad att vara med på fiskeaktiviteten var jag ganska nöjd över dealen. Så jag har legat och solat och myst med Huey hela dagen medan killarna roat sig med fisken! Var supermysigt! 
 
Jag ska försöka skriva ett inlägg om helgen också så ska ni få se några bilder därifrån iallafall! Här kommer lite bilder från dagen! 
 
 
 
 

♡ Fredag den 16:e Maj - Kryssning på Gång ♡


Hello! 
 
IDag är det fredag och solen skiner, man kan inte annat än älskat, slutade tidigare idag så har till och med hunnit njuta lite i solen! 
 
Just nu sitter jag i soffan och har precis packat klart! Snart kommer Stephans familj och hämtar oss, vi ska nämligen iväg på 23 timmar kryssning och fira hans faster! Ska bli ganska kul tror jag haha! Har bara åkt en 23 timmar kryssning förut och då var de Galaxy så hela resan gick väl mest ut på att bli full... Såå ja jag vet inte ritkigt vad man mer gör på en kryssning? Hahha känns rätt illa tbh. 
 
Men förhoppningsvis blir det superkul med massa god mat och dryck! Nu ska jag se om jag fått med mig allt en sista gång. Hoppas ni får en kanonfredag! 
 
 
Visa fler inlägg