Resultatet av mitt frisörbesök

Ja hmm mitt frisörbesök ja..

Ibland hatar jag verkligen att jag är så sjukt spontan. Jag kommer på att jag vill ha en förändring, inte för att jag egentligen är missnöjd, utan mer för att jag vill ha ngt nytt, för att jag har tröttnat. När jag då får dent här spontant starka behovet av en förändring ska det hända nu, jag kan inte ta en stund att fundera över saken utan det ska verkligen vara nu eller aldrig. 

Detta resulterar i att jag aldrig har en plan som jag kan hålla mig till utan mer en känsla. Det är då väldigt svårt att förklara vad man vill om man inte är 100 procent säker själv. 

Min tanke var att bli helt mörkbrun, ngt jag velat rätt länge. Dock så tyckte min frisör att mitt hår var jätteslitet och rekommenderade mig att klippa det så att det blir helt friskt. Vet ni, lyssna aldrig på det här tipset, jag brukar aldrig göra det, men uppenbarligen var jag inte riktigt i mina sinnens fulla bruk denna dagen och tänkte "ja det är juh sjukt slitet så det är nog ändå bäst" och lät henne klippa det hon ville. Sämsta beslutet jag gjort i år. 

Eftersom det blev så pass kort ville jag inte färga hela jättemörkt heller då det gör att håret känns ännu kortare, så färgade bara utväxten och sparade mina ljusa toppar.

Resultatet av detta är att jag har hår till axlarna och ingen större skillnad på hårfärgen. Det ända som det faktiskt är skillnad på är mitt självförtroende som just nu föll några grader (i princip alla grader) så ja.. Eh som vanligt när jag går till frisören önskar jag kanske att jag tänkt igenom beslutet en eller två gånger först.

Före:

Efter 

Hos Frisören

Sitter just nu hos frisören, fick tokryck på mitt hår igår då det är jätteslitet och urtvättat. Så lyckades få en tid 11 idag och här sitter jag. 

Just nu ser jag ut såhär, återstår och se vad resultatet blir.. #livrädd

Fredag den 23:e Oktober

Idag är det fredag, sol och löning! Kan det bli bättre? Nja svårslagetet! Blev faktiskt riktigt glad när jag loggade in på min bank i morse och såg att jag fått ut mer än jag räknat med! Alltid lika Underbart! 

Igår hade jag en ledig chilldag, där det ända värt att nämna som jag sysselsatte mig Med var gym på eftermiddagen. Spenderade hela två timmar av min lediga dag på gymmet och var rätt död när jag gick därifrån. Körde Ben/Core med lite mer kondition än jag brukar och ngn som står bakom och pushar så var det inte konstigt att jag va lite trött haha. Annars tar jag gärna bara i så lite som möjligt.. Ja lite lat. Jag erkänner. Men om jag fortsätter såhär kanske jag kan ändra på det! Ett najs pass iaf, men hade nästan önskat att det skulle kännas mer i benen idag.

Dagens planer är jobb till 19, sen bär det nog bara av hemåt där det blir en lugn hemma kväll, eftersom jag jobbar imorgon. Men om jag har tur kommer Huey hem ikv, han har varit ute på äventyr en hel vecka, men nu ska han få vara hemma lite. 

Åh andra sidan utan planer så kan allt hända, vad det blir återstår att se! 
Visa fler inlägg