God natt på er

Kom hem med lite mer saker än planerat idag dårå, men rätt nöjd endå. Kommer dock inte vara så roligt att kolla på kontot efter detta, hehe, men det är sånt som man får leva med.
.
Fick även hem ett gryymt erbjudande idag om 50% på dyraste varan på en hemsida, vilket gjorde att skinnjackan jag hittade på just den hemsidan blev sjuukt värd att köpa! Dock känner jag att jag som sagt måste lugna mig lite här, men banne mig vad det kliar i fingrarna! Ja, ja snart blir det studiebidrag och förhoppningsvis någon form av lön så kanske kan man få unna sig det då (A).
.
Lägger upp bilder på sakerna i morgon, för nu ska jag sova! :)

Fredag den 30 Mars

Goden morgon!
Idag har jag faktiskt lite roligare planer än igår, dock kommer dom till viss del innehålla plugg idag meed, men det är inte huvudplanen!
Ska nämligen troligtvis iväg till sollentunacentrum om inte allt för länge. Egentligen borde jag inte alls åka dit eftersom jag egentligen inte har så överdrivet mkt pengar... Men just nu känns det som att jag inte kan hålla mig, är på jakt efter ett par ljusa byxor och har hittat ett par som ser ut att bli perfekt :D.
.
Dock fick jag hem mina deklarations papper igår och dom va inte alls roliga.. Måste betala in massa pengar... Så som sagt egentligen borde jag inte åka till ngt centrum alls, men tänk vad tråkigt livet vore om man alltid gjorde allt som man borde göra..

Torsdag den 29 Mars

Dagen idag kommer bestå av att stääda, ta hand om mig sj occh plugga. Visst låter det otroligt roligt? Näe inte så faktiskt, men sånt måste göras endå! Har jag lärt mig den svåra vägen...
.
Näe nu ska jag sätta igång, har redan slösat massor av tid på facebook spel, förstår inte varför man börjar spela dom när man vet att man blir beroende..! Aja!
.
Visa fler inlägg