ELIN!

Hej alla tar och kolla in på denna blogg eelincarlsson.blogg.se ! bara för att hon är så damn bra! eelincarlsson.blogg.se va de :D !

Monopol kväll

Såå har precis vart iväg till Ica och handlat med Tomas Oskar och Elin och nu ska vi fixa lite mat, tacos! Så i bilen fördelade vi upp arbets uppgifterna så att Jag skulle göra guakamolen, Tomas kottfärsen, oskar grönsakerna medans Elin är allmänt störd. (vilket troligtvis skulle vara allmänt stöd men man vet juh inte helt säker eftersom hon innan berättade att hon råkat få igång brandalarmet och försökte blåsa på det för att de skulle sluta låta så de vi har kommit fram till här är att det kanske va aldeles rätt de hon råkade säga?)

Men iaf så ska vi efter maten spela monopol med Tommy och maybe some more peoples. Nice nice men vi vet juh endå vem som kommer förlora.... Trallalla inte jag (A)

    

Guacamole

Ingredienser: 4 portioner
2 avokado
2 pressade eller hackade vitlöksklyftor
Saften från en lime (Har inte vi med dock)
1 dl (lätt) crème fraiche
3 krm salt

Gör så här

Kärna ur och skala avokadon. Mosa avokadon i en skål och tillsätt resterande ingredienser och blanda om.
Detta är en försvenskad variant av den sydamerikanska guacamolen, passar perfekt till tacos, dipp till chips och som tillbehör till en hel del maträtter. Det går även bra att sätta alla ingredienser i en stor mortel och krossa allt till en grov sallad.

 

Tillagningstid: Guacamole 15 minuter

Bara för att jag vet att ni vill vara lika balla som vi och göra guacamole ;) <3

Dagen före i morgon

Idag har jag ingen aning om vad jag ska och framför allt vill göra. Måste iaf läsa igenom min jäkla bb2 bok så otroligt tråkigt. Men sen vet jag inte, vill typ bara vara hemma och chilla men lix de käns lite lame eftersom de bara e typ en/två dagar kvar på lovet så de måste man väl försöka utnytja på något sätt?

Något som skulle va roligt skulle ju va att gå på bio men då e problemet att jag har cirka 0 pengar så där sprack lix de och allt roligt som jag egentligen vill göra kostar massa pengar och de e inte okey! Såå frågan kvarstår vad händer med dagen? De e lördag man kan inte sitta hemma och häcka! <3

 

 

Visa fler inlägg