Jag har hört att det finns mer i livet än jobb, men jag har aldrig upplevt det själv?

Blev inget 13-17 jobb i måndags, blev till att jobba över 12:30 till 19, samma sak i tisdags, onsdags och idag...! Men imorgon SKA jag sluta 17:00 för efter jobbet ska jag på bio! Går faktiskt riktigt många bra filmer atm så var svårt att välja, men efter mkt om och men blev det Djungelboken. Har hört att den ska vara kanonbra! Är även sjukt sugen på att se The huntsman och Captain America så min fritid framöver kommer att bestå av filmtittande på biosalnogen hihi. 
 
Förövrigt tränade jag poledance igår, vi hade ingt vår vanliga tränare utan en som vanligtvis tränar en mer avancerad klass. Kan säga att jag aldrig haft så ont, varit så trött eller svettats så mkt på ett poledance pass förut. GALET vad jobbigt det var! Kände att jag var helt slut igår kväll, men kände inte av träningsvärken så mkt imorse, men nu... det är nu den kommer. Mina armar... min rygg.. min mage.. jag dör. Har även "brännmärken" över hela benen... men lite ska man tåla, right? 
 
Nu ska jag sova och tagga inför fredag imorgon! Slänger in en bild från hur otroligt otrött jag var efter inventeringen i söndags haha! Natti!
 
 
 
 

Inventeringsdag

Under kvällen idag har det varit inventering på Thomas Sabo, jag kom därifrån 02:45. Galet! hade Dubbelpass så jobbade först på DM 12-17 sedan på TS 17-03, många timmar, men på en söndag så helt klart värt! Dock har dom ett sjukt jobbigt system, först har man en vanlig inventering, sen när man skickat in den får man direkt en ominventering på de sakerna som diffat! Så när man stått och inventerat x-antal 1000 produkter i 7 timmar så ska man direkt köra en till inventering på det. Ni kan ju förstå hur seg man är i huvudet då... plus att det är ominventering på smågrejer hela veckan.. helt crazy! Man va rätt seg de sista timmarna... 
 
Men vi hade laddat upp med massor utav kaffe och godis så nu är jag hög på både koffin och socker vilket resulterar i att jag inte kan sova hahah! Ska även upp och jobba 13-17 imorgon tydligen... yeah yolo, vem behöver sova liksom? 
 
Blir nog bra, galet skönt att sluta 17 ialla fall! Alltid ngt hihi! God natt på er!
 
 

It´s hard to answer the question "What´s wrong?" when nothing´s right

Min fredagskänsla höll i sig, tråkigt nog gällde inte samma sak för ena hälften av vårt kära dreamteam så det slutade med att jag, Chrille och Patrik hamnade på en bar ngnstans vid Medborgarplatsen. Vågar inte svära på vilken det var, men den var helt klart trevlig! Blev även övertalad  om att lämna bilen och korka upp det lite mer alkoholhaltiga alternativet efter stägning, kanske inte det bästa valet jag gjort, men det finns en mening med allt har jag hört...
 
Har haft en rätt yvig helg, får se hur resultatet av den blir. 
Denna vecka som jag har framför mig blir lika hektisk som vanligt, men denna vecka gpr jag på dubbla scheman så vi får se hur pigg jag är på måndag hehe.. Har även inventering på Thomas Sabo på söndag som jag verkligen inte ser fram emot! Aja, det löser sig!
 
Bjuder på en bild på grabbarnas snygga handshake hahha. Japp jag håller med, jag har också sätt manligare!
 
Visa fler inlägg