Hårtips så här på kvällen

 

Hello!

Den senaste tiden har jag haft lite hårångest i smyg och färgat håret för första gången hemma helt själv. Hade en tanke på att bli ljusare så provade garniers nya hårfärg OLia. Dock blev det inte alls fint hahah så färgade tillbaka till brunt igen Och låtsades som att inget händ hehe (dock inte hårfärgens färg, den var rätt bra faktiskt). Dock så har jag inte färgat håret hemma på typ ett år Och hela tanken var att ge det lite nytt liv, tragiskt nog blev det tvärt om. Det blev jätteslitet och torrt... Så fick bli ett besök hos frisören som fick leka lite med saxen, har inte gjort ngt åt färgen än men skulle verkligen vilja. Men håller på och försöker få det fint igen innan så tänkte dela med mig av lite saker som är bra att tänka på. Har tagit upp några förut, men tänkte förfriska minnet lite om det är fler som försökt leka med sommarfrillan. 
 
  • Jag använder en hårolja som heter Macadamia natrual oil som jag tycker är riktigt bra, den får håret rintigt mjukt och glansigt, en gryn boost och den innehåller även solskyddsfaktor! Finns att köpa på eleven.se
  • Använd Hårolja! Det spelar ingen roll när du använder det, du kan ha det före du duschar, efter medan håret är blött och efter du torkat det. Det ger håret näring och glans! Men använd det bara i längderna under öronen och var försiktig med att använda det innan du går och lägger dig då det lätt kan göra hårdsotets fettig. 
  • Duscha av håret i kallvatten! Det låter simpelt, men det ger otroligt mkt mer glans och är ett så lätt sätt att få håret att må bättre. 
  • Om du kan, färga inte håret hemma gå till frisören! Hårfärgerna man köper i butiken torkar ut håret och gör det torrt och slitet. (Det var en av de första sakerna min frisör sa till mig när jagvtror in och skulle klippa mig) Så som sagt gå och gör det på salong, det är värt det! När jag gör det hemma går färgen ut efter ca 1 månad och det ser daskigt ut, mitt som jag gjorde på salongen höll i mer än 3-4 månader. (förutom utväxten därå, men var väldigt lika min egen).

Måndag den 29e juli

 

God morgon! 
Börjar klockan 3 idag, vilket är är rätt skönt efter gårdagens pass. Sov sjukt länge för att vara jag med, enda till 11, vilket gör att jag får lite panik över att jag sovit bort dagen och inte hunnit med ngt alls. Men tkr endå det är rätt okej enär det är dåligt väder.. 
 
Håller för tillfället på och kollar runt på lite heminredning, har äntligen övertalat min pojkvän om att vi ska byta ut våran enorma tv-möbel till en lite mindre och snyggare. Det gick efter MKT övertalning! Så nu håller jag på och kollar efter den perfekta som endå inte ruinerar Mig. Har inte hittat så många kandidater än dock... Dom jag vill ha kostar runt 10tusen... Höhö inte värt. Ska kolla runt lite mera för vägrar köpa ngt som jag inte är 100% nöjd med! Har även lite problem med färgen.. Skulle vilja ha en vit, men eftersom väggen bakom är vit så känns det lite tråkigt. Sen är resten av möblerna svarta eller ek så vill försöka följa det temat med... Fast efentligen försöka få in lite mer färg... Det är inte lätt det här! Här är  iaf några jag har fastnat för..:
(Man får drömma lite)

 
 

Lördag den 27e juli

 
 
 

 
 Hey! 
Har haft det riktigt bra dom senaste dagarna. Idag var vi ute på sjön och sola och bada, riktigt skönt är juh så otroligt varmt atm så man överlever  juh nästan om man inte är nära vatten! Dock så kände vädret för att svika oss så precis när vi började köra ring så började det åska... Inte jättebra att vara ute på sjön då, speciellt nte när man ser blixten lite längre bort... Så det var bara att packa ihop och åka hem. Kul! Men har iaf fått en grym middag och nu är det film i soffan som gäller. Tragiskt nog kan jag typ nte äta ngt när det är så här varmt så kmr antagligen bli superhungrig snart igen! hmm vad ska man äta då tro?
 
Nej ska nog fortsätta kolla på filmen (kollar på fast and the furious 6, sjukt nära btw! rekommenderas starkt!) och fortsätta fundera på vad jag ska äta, god natt på er :) 
 

 
 
 

Visa fler inlägg