Shoppingsugen till 1000

Nu har jag gjort mig klar för jobbet, typ. Skulle kanske behöva byta om... Men mjukisbyxor och träningströja matchar typ mitt humör idag haha.

Iallafall så har jag kollat runt lite på olika shoppingsidor och hittade Massa saker som jag vill ha! Jag som senast igår uttalade orden "jag är inte ens lite sugen på att köpa kläder, jag vill hellre köpa blommor" (hahah ja det är tillåtet att mobbas) men uppenbarligen fick jag tillbaka för det idag. Ngt av det här ska jag unna mig, måste bara bestämma mig för vad... Är riktigt sugen på "jackan" lr vad man ska lalla det i mitten. SJUKT snygg! Vill bara haa!

Men... Det är juh snart min födelsedag... Typ två månader kvar.. Men man ska va ute i tid haha!

Torsdag den 31a januari

God förmiddag..?

Idag känner jag mig otroligt rastlös, men har på samma gång inte lust/ork att göra något alls? Två väldigt jobbiga känslor att ha på samma gång hahah! 

 Har annars faktiskt inga planer alls, ska väl börja göra mig i ordning för jobbet snart, men roligare än så blir det nog inte... Tyvärr! 


Men man vet aldrig! Kanske kommer på ngt roligt innan jobbet! Tillexempel kan jag visa skorna min  pappa köpte med sig från USA förra helgen, riktigt coola, egentligen lite väl rosa för mig, men ivår kanske dom blir awesome! Väldigt snällt av honom iaf! <3

Onsdag Den 30e januari

Hej!

Ligger i sängen och lyssnar på massor utav gamla låtar som jag lyssnade på för typ 2-3 år sedan. Det är helt sjukt vad en låt kan få en att känna sig på ett visst sätt? Jag lyssnade mkt på musik när jag var hemma ensam och inte riktigt visste vad jag ville med mig själv. Vilket var väldigt jobbigt eftersom jag nästan alltid visste vad jag ville, visste bara inte hur jag skulle få det som jag ville. Men iallafall, bara genom att lyssna på en låt fick jag tillbaka all ångest och förtvivlan jag hade då. Riktigt jobbigt! Sedan till att lyssna på en helt annan låt kan man helt plötsligt känna sig hur glad som helst. Antagligen är detta Ingen nyhet haha, men att det jag ville säga var att jag var på toppen humör tills jag lyssnade på dom här låtarna. Rätt dumt gjort av mig att lyssna på dom JA, MEN dom bara ploppade upp, till mitt försvar?!

Men till något helt annat! Hade juh planer med Fia idag, det var nämligen så att hon fick hämta nycklarna till sin nya lägenhet idag! Jätteroligt! Så efter jobbet gasade Fia iväg för att skriva papper och få nycklarna, hon fick värsta pärmen med sig, blev lite svundsjuk... jag fick igen bopärm när jag flyttade in... Men åter till lägenheten så hade målarna inte målat klart så vi fick inte göra så mkt mer än bara kolla runt och låtsas möblera, men var riktigt kul endå! Ska bli spännande och se hur det blir! :)

 

Visa fler inlägg