Valborg

NU sitter jag hos Matte med Elin och det känns som att dom är lika otaggade som jag var på denna dag, det tragsika är dock att jag börjat tagga upp så vet inte riktigt vad som händer nu.

Förövrigt försökte jag locka mitt hår lite... vilket inte slutade så bra och nu får jag det inte rakt igen, kul nej.
Men nu har jag inget mer att säga så ha en bra valborg :)<3

Soova soova

Nu ska jag sova! Bara så alla vet, har duscha och insett att mitt hår nuförtiden är RÖTT/ORANGE? Det blev juh lite fail när vi skulle färga mitt hår mörkare, hela håret blev rött efter första färgningen och även om de inte e så illa nu så e de nära på! Måste göra ngt åt de? Kan juh inte lägga in slinger i ett rött hår? :S

Sen måste jag faktiskt tipsa om ett as bra schampo + balsam
Hittade ingen bra bild så tog en sj, men de e riktigt bra faktiskt och luktar riktigt gott! :)
(Pumpflaskan alltså)

Klänningar

Okej har fortfarand inte kommit på ngt jätte kul att blogga om men kan berätta att jag har kanske fått ett sommar jobb, lr halft om halft iaf.
Jag och kanske även Fredrik? Får se lite hur de blir med han men iaf, ska sälja klänningar från JC! Bara för att vi e så coola jag vet. ^^
 Dock har jag inte hittat lr tagit någon bild på dom än (sorry Doris) Men ska försöka göra det iaf.Bara för det hittade jag en, ngt i stil med denna fast utan axelband och utan den där sista volangen. (tror jag). (om de ens heter volang?)

Men som sagt har inte kollat så noga på dom än men vet att de finns i typ alla färger?

Visa fler inlägg