Ledig i morgon

Nu är jag i ununge vilket betyder att jag sitter med världens segaste data som jag inte kan lägga in bilder på. Så inte alls kul att blogga då men tänkte att det var lite snålt med uppdatering idag.

Min dagidag har iaf vart rå skön, slutade skolan 11.15 så efter det så träffade jag Steffy och simon. Vi hade det rå nice nere vid lommarbadet, dock va de massa kallt i vattenet! EFter ett tag kom även Calle (steffys Boytoy, skoja boyfriend) (A) och hans vän, trevligt trevligt! 

Sen gjorde jag även lite nya inköp men dom får ni se när jag kan lägga in bilder! :) Märkte även att jag fått märken efter jag solat idag vilket jag har kämpat såå mkt med att inte få, så de va lite tragiskt... fast då ser man ju faktiskt att man fått färg :)


Men nu ska inte de här inlägget bli längre! God natt <3

 Har juh massa gamla bilder på denna dator så slänger in en till MASSA old pic på mig. Inte för att de syns ngn större skillnad, punkt punkt punkt

Juste sen e jag juh ledig i morgon med, höll på att glömma (A)

Solig morgon

God morgon! Har precis fixat i ordning mig och sitter och väntar på att matte ska komma och hämta mig för att köra mig till skolan men börjar undra om han har glömt mig? Har även försökt hitta någonting som jag ska kunna ha på idrotten idag men har tvärr inte lyckats så måste hitta på ngn ny urrsäkt att köra med där.

Idag händer inte så mkt vad jag, ska åka bussen fram och tbx till söderhall för att äntligen hämta mina kläder och sen dra till ununge! Sen att det är sol ute gör juh saken bara bättre! Så det kanske blir lite solning på våran 2-3 timmars rast idag :)

Men nu ska jag typ göra ngt annat, som förstsätta vänta. Lovar att han har glömt mig -.- <3

 

Bara för att vi e busigaEn busig Sanna som försöker skapa bus! hahahah

Det var juh så här att sanna och jag hade liiite tråkigt hemma hos matte i lördags eftersom alla våra planer hade förstörts pga vädret. Så efter att ha suttit en hel dag utan att göra ngt alls kom vi på den briljanta idén att hmm ja jävlas/busa lite med folket som jag nämde förra helgen, eftersom dom gjorde samma sak denna helg.

Så Sanna och jag tänkte att vi kunde göra lite mjölbomber för att sedan gå ner och leka med hehhe (A)Rosa ska de va!En sanna som smyger ner mot sitt hmm... Byte? Mål?När vi kom ner dit var bara problemet att vi precis såg folket lix gå... xD så vi fick inprovisera lite eftersom de e inte så kul att smälla saker när folket man ska skrämma och mjöla ner inte e där?Hehheheheh improvisation kallas de xDSen såå råkade vi hamna under... Hmm asså vi gömde oss xDbara för att vi e bäst? Right?

Hmm ja okej vi hade iaf skit roligt sen att folket vi gjorde de mot kanske inte vart lika glada på oss (vilket jag inte alls förstår eftersom det bara va lite mjöl?) är en annan sak. Sen att våra andra vänner/pojkvänner inte heller blev så glada på oss behöver vi juh egentligen inte heller ta upp.. heheh (6)
Visa fler inlägg