Jag som är ledig en vecka framåt behöver juh inte sova..

Nu ska jag gå och lägga mig! Kände att det var välidgt viktigt att berätta.. typ?
Fast egentligen skulle jag juh kunna vara uppe hur länge som helst eftersom jag är ledrig i morgon. Men det är så tragiskt att jag har massa ont i huvudet så känner att jag hälre sover...

Så god natt på er! :)

Jag har gått in för det här med att övningsköraDagens outfit typ..?
Min.. andra vals mössa eftersom NGN tog med min mössa till afrika?
(Vad man nu ska ha en mössa i afrika till?), inte så jätte snygg, men varm iaf!
Min mammas peak tröja hihi, mkt mysig (A)
Och mina älsklings jeans från salt! :D


Nu har jag iaf kommit hem från skolan slutade typ 1 idag (lr råkade dra då eftersom jag fick veta att dom inte tog ngn närvaro på lektionen, heheh), men efter det så åkte jag och min mor och hämtade min bror så övningskörde lite mer. Dock kan jag inte påstå att jag är bra haha och mamma var helt slut när hon kom hem, men det är coolt? lr? lite?

Men nu ska jag berätta ngt för er som är riktigt coolt. Det är nämligen så att jag råkar vara ledig fram till nästa tisdag hahah! Så otroligt jätte skönt om jag får säga det sj. Dock ska jag på en timmes historia på fredag, men det kan jag nog överleva. Sjukt skönt ska det bli iaf!

Men nu ska jag spela sims och fortsätta kolla på när min bror bakar pepparkakshus, får se hur det ser ut när det är klart x)

Att sova, lr att inte sova, det är fråganNu kände jag att eftersom alla la upp bilder på advensljustakar igår så kände ja att jag ville vara lite efter och göra det idag? Lix.. måste påminna om att det var första advent igår så att ingen hunnit glömma bort det lix?

Annars kan jag tella att jag nu är hos min mor, vill även lägga till att jag körde hit! Mkt stolt över mig själv faktiskt ihihi!

Dock funderar jag nästan på att typ gå och lägga mig nu..? Är det helt förbjudet?
Är typ grymt trött och ska gå till halv fyra i morgon så måste va pigg och grejer för att orka med en sån lång dag. Ska även ha estetisk verksamhet som suger rumpa så för att klara av det måste jag garanterat vara pigg?

Eller så skiter jag i det och sitter uppe och spelar sims istället... Hmm... svårt val det där. (6)

Visa fler inlägg